Ποια δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ μετακομίζει από τη νέα σεζόν στο STAR;

 
Η δημοσιογράφος που αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ με προορισμό το STAR

Ενημερώθηκε: 07/07/22 - 13:41

Μπορεί να τερμάτισε πρώτο φέτος αλλά οι Ειδήσεις του STAR και το ενημερωτικό τμήμα του σταθμού με επικεφαλής την Μάρα Ζαχαρέα δεν εφησυχάζει ποτέ. Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του τμήματος των Διεθνών ειδήσεων το STAR αποφάσισε να προχωρήσει στην μεταγραφή μιας πολύς έμπειρης δημοσιογράφου από τον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν και συγκεκριμένα από τον Σεπτεμβρίου, η Ελενα Παπαδημητρίου, η οποία πέρα από την πολύχρονη εμπειρία της στο διεθνές ρεπορτάζ, έχει παρουσιάσει και εκπομπές στο κανάλι του Φαλήρου ειδικά τους καλοκαιρινούς μηνες, ενώ βρέθηκε πρόσφατα και στα σύνορα της Ρουμανίας με την Ουκρανία καλύπτοντας τον πόλεμο, πρόκειται να ενταχθεί στο δυναμικό του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς.

Η ίδια διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό. Σπούδασε Δημοσιογραφία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και μετά έκανε μεταπτυχιακό στην Πολιτική Επιστήμη και την Κοινωνιολογία στη Νομική του Πανεπιστημίου Αθηνών.Από το 2006 ως το καλοκαίρι του 2014 ήταν μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του MEGA. Από τον Ιούλιο του 2014 δουλεύει στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Πηγή:Tinasmess

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ