Πότε επιστρέφουν Λιάγκας και Μουτσινάς - Τι θα γίνει με το «My Style Rocks»

Πότε επιστρέφουν Λιάγκας και Μουτσινάς - Τι θα γίνει με το «My Style Rocks»
Ενημερώθηκε: 08/04/20 - 22:34

Μετά το πρώτο σοκ από τις επιπτώσεις της επιδημίας του κορονοϊού και στη ροή των τηλεοπτικών προγραμμάτων, σιγά-σιγά τα κανάλια αρχίζουν να προγραμματίζουν με προσοχή, την επιστροφή κάποιων απ' αυτά.

Παράδειγμα ο ΣΚΑΪ, που σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάζει να εντάξει και πάλι κάποιες από τις εκπμπές που είχε κόψει.

Την αρχή φαίνεται ότι θα κάνουν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Νίκος Μουτσινάς. Η επιστροφή τους, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, θα γίνει τη Δευτέρα του Πάσχα, 20/4.

Το «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα

Το «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα θα προβάλλεται καθημερινά στις 12:00 με 14:00 και ενδεχομένως θα ενταχθούν και κάποια ενημερωτικά κομμάτια στην εκπομπή που έχουν φυσικά να κάνουν με την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως. Επίσης, στο στούντιο δεν θα είναι όλοι οι συνεργάτες της εκπομπής. 

Σύμφωνα πάντα με το ethnos.gr κάποιοι θα βγαίνουν κανονικά από το στούντιο στα Μελίσσια και κάποιοι μέσω skype λόγω των μέτρων ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται εντός του πλατό.

«Καλό μεσημεράκι Καραντίνα Edition» με τον Νίκο Μουτσινά

«Καλό μεσημεράκι Καραντίνα Edition» θα είναι ο τίτλος της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά για όσο βέβαια διαρκεί η πανδημία. Η εκπομπή που επιστρέφει την Δευτέρα του Πάσχα στις 15:00 το μεσημέρι θα έχει σε πρώτη φάση μικρότερη διάρκεια από το συνηθισμένο και θα ολοκληρώνεται στις 16:30. 

Αυτονόητο είναι πως στην επανέναρξη της εκπομπής και για όσο διάστημα χρειαστεί δεν θα υπάρχει παρουσία κοινού στο στούντιο. Ήδη συνεργάτες του Νίκου Μουτσινά συλλέγουν υλικό, το οποίο ο παρουσιαστής θα σχολιάζει κατά τη διάρκεια της εκπομπής του. Ήδη τρέχει από χθες στον αέρα του ΣΚΑΪ και το πρώτο promo teaser της επανόδου της εκπομπής.

Το «My Style Rocks»

Παρά την επιστροφή των δύο συγκεκριμένων ψυχαγωγικών εκπομπών δεν ισχύει το ίδιο για το ριάλιτι μόδας «My Style Rocks» καθώς όπως εξηγούσε στο ethnos.gr πηγή του ΣΚΑΪ στη συγκεκριμένη παραγωγή εργάζεται πολύ περισσότερος κόσμος και τα υπάρχοντα μέτρα ασφαλείας δεν επιτρέπουν ακόμη την έναρξη των γυρισμάτων νέων επεισοδίων.