Πρωταγωνιστής από το «Κόκκινο ποτάμι»... μεταγραφή στις «Άγριες μέλισσες»

 
Πρωταγωνιστής από το «Κόκκινο ποτάμι»... μεταγραφή στις «Άγριες μέλισσες»

Ενημερώθηκε: 26/07/20 - 11:58

Νέες ιστορίες, νέα πρόσωπα στο νέο κύκλο της πετυχημένης σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». Και το ένα νέο πρόσωπο μας είναι γνωστό και οικείο από την άλλη σειρά που πρωταγωνιστή σε την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν. Το «Κόκκινο Ποτάμι», το οποίο και ολοκληρώθηκε.

Ο Αργύρης Πανταζάρας όπως όλα δείχνουν θα πρωταγωνιστεί στις «Άγριες μέλισσες», οι οποίες επιστρέφουν και υπόσχονται ανατροπές και εκπλήξεις τόσο ως προς την εξέλιξη της ιστορίας όσο και ως προς τα πρόσωπα που θα δούμε να… εισβάλλουν.

Pantazaras

Στο νέο κύκλο της σειράς αναμένεται να παρακολουθήσουμε μια ακόμα καινούργια ιστορία. Η πλοκή της βασίζεται σε έναν νέο ήρωα που κρύβει μυστικά και φτάνει στο χωριό της Θεσσαλίας το έτος 1965 οπότε και θα εξελίσσεται χρονικά η σειρά στον δεύτερο της κύκλο. Γι’ αυτόν τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε τελικές συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 και την παραγωγή βρίσκεται ο Αργύρης Πανταζάρας

Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός πρωταγωνιστής, που φέτος απολαύσαμε στο «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη, συζητά για να συμμετάσχει στις «Άγριες Μέλισσες». Όπως γράφει το TV Έθνος, οι αρχικές συζητήσεις έγιναν πέρυσι, αλλά δεν μπορούσε να συνδυάσει την παρουσία του και στις δύο σειρές. «Μέχρι τελευταία στιγμή παλεύαμε! Μπορώ να πω ότι ήταν πολύ δελεαστικό, καθώς και ότι έχω μια βαθιά εκτίμηση στον Λευτέρη Χαρίτο, στο καστ και σε ανθρώπους που γνώρισα εκεί. Είχα όμως αρχίσει ήδη την έρευνα μου πάνω στην ιστορία και το όραμα του Μανούσου Μανουσάκη» είχε σημειώσει σε παλαιότερη συνέντευξη ο Αργύρης Πανταζάρας.

«Με τις «Άγριες Μέλισσες» ήμασταν σε συνεχή επικοινωνία. Ακόμα και να συνδυάσουμε τα σίριαλ τέθηκε στο τραπέζι. Όμως πραγματικά κάτι θα χάναμε όλοι», πρόσθεσε ο ηθοποιός.