Ριάλιτι στο πρόγραμμα του Μακεδονία TV

Ριάλιτι στο πρόγραμμα του Μακεδονία TV
Ενημερώθηκε: 22/09/20 - 14:51

Την ίδια επιτυχημένη συνταγή με την προηγούμενη σεζόν θα ακολουθήσει ο ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου ποντάρει και φέτος στη μυθοπλασία αφού την περασμένη σεζόν του έδωσε την πρωτιά, μετά την εμφάνιση του κορωνοϊού που άλλαξε τις ζωές όλων.

Το κανάλι του Αμαρουσίου σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές τους δεν έχει κανένα ριάλιτι στο πρόγραμμά του. Ο όμιλος ΑΝΤ1 όμως έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό τα δικαιώματα του ριάλιτι «Φάρμα».

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, που παίχθηκε για πρώτη φορά στο Mega, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα είναι πολύ πιθανό να μπει στο πρόγραμμα του Mακεδονία TV. Το δεύτερο κανάλι του ομίλου ΑΝΤ1 επαναλανσάρεται σε μία προσπάθεια να κερδίσει κομμάτι του κοινού.

Σύμφωνα με τη «Realife» σε περίπτωση που επιβληθεί ένα δεύτερο lockdown μακράς διάρκειας η «Φάρμα» αποτελεί ένα ασφαλές εναλλακτικό πλάνο. Η απομόνωση των παικτών σε συνθήκες καραντίνας αφού θα μένουν σε φάρμα είναι ένα σενάριο που ευνοεί τη συνέχιση των γυρισμάτων.

Πρέπει να πούμε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βγει το παραμικρός στο φως της δημοσιότητας για την παρουσίαση του συγκεκριμένου ριάλιτι. Στο Mega την πρώτη σεζόν είχε παρουσιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και τη δεύτερη ο Ηλίας Βαλάσης, παίκτης που είχε γίνει γνωστός μέσα από το πρώτο «Survivor» που είχε προβληθεί στο Mega.

Πηγή: Dailymedia

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ