Σάλος για τον Τάκη Χατζή που έδινε ψιλά στο «τυφλό» Δημήτρη Καμπουράκη

Σάλος για τον Τάκη Χατζή που έδινε ψιλά στο «τυφλό» Δημήτρη Καμπουράκη
Ενημερώθηκε: 15/04/19 - 16:11

Ο εδώ και πολλά χρόνια δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, Τάκης Χατζής, καθώς και ο Δημήτρης Καμπουράκης προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις το περασμένο Σάββατο όταν παρίσταναν τους τυφλούς.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης μετά από μια επέμβαση που έκανε στο μάτι εμφανίστηκε στην εκπομπή μαζί με τον συνεργάτη του Τάκη Χατζή φορώντας μαύρα γυαλιά παριστάνοντας τον τυφλό.

Στα social media έγινε χαμός και σχολιάστηκε μεταξύ άλλων ότι η συγκεκριμένη πράξη αναφερόταν στον Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον ντόρο που προκάλεσε η συνάντησή του με τον μητροπολίτη Αμβρόσιο. Οι περισσότεροι χαρακτήρισαν την πράξη των δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ προσβλητική για τους τυφλούς, καθώς και χυδαία.

Μάλιστα ο Τάκης Χατζής δεν έμεινε εκεί αλλά έκανε πως δίνει ψιλά στον «τυφλό» Δημήτρη Καμπουράκη

Μετά τα όσα ακολούθησαν ο Δημήτρης Καμπουράκης προσπάθησε να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα μέσω του Facebook.   

ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ

Επίσης την Κυριακή το πρωί ζήτησαν συγγνώμη λέγοντας ότι δεν ήθελαν να προσβάλλουν κανέναν. 

«Εμείς ζητήσαμε αμέσως συγγνώμη και έπρεπε να το κάνουμε και το εννοούμε. Ο καθένας δεν ξέρετε τι έχει πίσω του γι’ αυτό μη γράφετε “τι θα έκανες αν είχες» είπε ο Τάκης Χατζής.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Καμπουράκης υπογράμμισε: «Εγώ χθες έκανα έναν αυτοσαρκασμό, βάζοντας τα γυαλιά ηλίου κι έγινε ένας χαμός μετά στα social media. Βγήκαμε αμέσως κι ο Τάκης κι εγώ και ζητήσαμε συγγνώμη γιατί δεν είχαμε καμία πρόθεση να κοροϊδέψουμε κανέναν. Έκανα μια χοντράδα. Επειδή όλοι έγραφαν ότι τυφλώθηκα, έκανα λίγο πλάκα… κακώς! Παρακαλώ όμως μη μας καταλογίσει κανείς πρόθεση».