Σασμός: Κάνει φινάλε με δυο γάμους!

 
Σασμός: Κάνει φινάλε με δυο γάμους!

Ενημερώθηκε: 17/05/22 - 12:26

Το φινάλε του πρώτου κύκλου του «Σασμού» θα έχει γλέντια και γάμους! Καιρός ήταν μετά τα απανωτά θανατικά και φονικά!

Espresso

Σύμφωνα με την , Μαθιός – Βασιλική και Μαρίνα – Αντώνης παντρεύονται λίγο προτού πέσουν οι τίτλοι τέλους για φέτος, μια και το φινάλε της σειράς του Alpha θα έρθει στις 5 Ιουλίου, με τα τελευταία επεισόδια να είναι συγκλονιστικά.

Εκτός από τους φόνους που θα δούνε οι τηλεθεατές, το φινάλε του πρώτου κύκλου θα έχει και δύο χαρμόσυνα γεγονότα! Όπως είναι ήδη γνωστό, Μαθιός και Βασιλική πολύ σύντομα θα κάνουν το βήμα και θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το αγαπημένο ζευγάρι του τηλεοπτικού κοινού μετά από πολλά χρόνια έρωτα θα επισφραγίσει την ευτυχία του με έναν γάμο που θα γεμίσει με χαρά τα σπίτια του.

Μπορεί τα προβλήματα και τα εμπόδια που βρέθηκαν στον δρόμο τους να ήταν πολλά, αλλά ο έρωτας στο τέλος πάντα νικάει. Ετσι, Μαθιός και Βασιλική, όπως θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια, θα ορίσουν ημερομηνίες γάμου. Ο δεύτερος γάμος που θα δούμε είναι αυτός της Μαρίνας και του Αντώνη.

Ο έρωτάς τους μεγάλος, αλλά οι δυσκολίες και τα δυσάρεστα γεγονότα που συνέβησαν δεν τους επέτρεψαν να χαρούν και να είναι μαζί. Οι δύο τους, όμως, τα κατάφεραν! Η Μαρίνα θα πει επιτέλους το μεγάλο «ναι» στον Αντώνη και θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους, με τον αστυνόμο να καταφέρνει να πείσει τη χαροκαμένη αγαπημένη του να συνεχίσουν μαζί τη ζωή τους, έχοντας στο πλάι του ο ένας τον άλλον.

Ο Μαθιός μαζί με τη Βασιλική και ο Αντώνης μαζί με τη Μαρίνα είναι, λοιπόν, τα δύο ζευγάρια που θα παντρευτούν στη σειρά «Σασμός» μέχρι το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου, δίνοντας χαρά στους φανατικούς τηλεθεατές!