Σασμός-Spoiler: Αυτά θα είναι τα δύο νέα ζευγάρια της σειράς

 
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ενημερώθηκε: 03/04/22 - 16:32

Μπορεί στο επίκεντρο των νέων επεισοδίων της δραματικής σειράς του Alpha να είναι η δίκη του Αστέρη, ωστόσο, σύμφωνα µε spoiler, θα παρακολουθήσουμε και δύο νέους έρωτες να ανθίζουν.

Από τη µία ο Γεράσιμος θα ερωτευτεί τη Στέλλα και από την άλλη ο Άγγελος και η Άσπα θα διαπιστώσουν ότι έχουν πολλά κοινά στοιχεία.

Στέλλα και Γεράσιμος- Άγγελος και Άσπα τα δύο νέα ζευγάρια

H ώρα της δίκης του Αστέρη πλησιάζει και τα δύο στρατόπεδα οργανώνονται. Όλοι κινούνται στον ρυθμό των επίμαχων καταθέσεων µε τη Στέλλα να κάνει τα πάντα προκειμένου να βρει στοιχεία και ελαφρυντικά για τον Αστέρη.

Μάλιστα, όπως θα δούμε, η δικηγόρος δεν θα διστάσει να συµµαχήσει και µε τον Καραπάνο, σε µία απέλπιδα προσπάθεια να εντοπίσει τη Σεµίνα. Παράλληλα, ο Γεράσιμος συνεχίζει το δικό του κρυφό παιχνίδι µην αποκαλύπτοντας την πραγματική του ταυτότητα σε κανέναν. Ο αστυνομικός, μάλιστα, δέχεται µία δελεαστική πρόταση από τον Καραπάνο, που θέλει να τον κάνει… τσιράκι του. Ο Γεράσιµος ζητάει λίγες ημέρες να το σκεφτεί.

Πράγματι, επιστρέφει στη φυλακή και ο Καραπάνος λαμβάνει την οριστική απάντηση του νεαρού στην απόπειρα να τον δωροδοκήσει. Ωστόσο, ο Γεράσιµος αρχίζει μια καινούργια έρευνα. Αυτή τη φορά, για τη Στέλλα. Έχει αντιληφθεί πως η δικηγόρος επισκέπτεται συχνά τον ισοβίτη και θέλει να μάθει πώς συνδέεται µε τον Καραπάνο αλλά και όσο περισσότερα μπορεί για εκείνη.

Μάλιστα, ο αστυνομικός την προσεγγίζει ζητώντας της να τον υπερασπιστεί σε µία μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον του. Η στάση της τον εκπλήσσει, αν και αντιλαμβάνεται πως η Στέλλα τον γοητεύει. Όπως θα παρακολουθήσουμε, όμως, κι εκείνη θα αρχίσει σιγά-σιγά να ερωτεύεται τον Γεράσιµο και θα θελήσει να βάλει τέλος τόσο στη σχέση της µε τον Αστέρη όσο και µε τον Άγγελο, µε τους οποίους όσα τη χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που τους δένουν. Την ίδια ώρα, όμως, ακόμη ένας έρωτας θα ανθίσει.

Ο Άγγελος, μετά την απόφασή του να διεκδικήσει όλη την περιουσία των Σταµατάκηδων που του αναλογεί, δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερες συγκρούσεις µε τη Στέλλα και η απόσταση πια ανάμεσά τους είναι τεράστια. Στα προσεχή επεισόδια, ο γιατρός βρίσκει στο πρόσωπο της Άσπας έναν άνθρωπο που μπορεί να εμπιστευτεί, να μιλήσει και πάνω απ’ όλα να τον καταλαβαίνει. Οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί, από τη στιγμή που εκείνη επέστρεψε από τα Γιάννενα, και δένονται. Ο ένας θα δει τον άλλον όπως δεν είχαν φανταστεί ποτέ μέχρι τώρα, αν και γνωρίζουν πως θα είναι δύσκολο να ζήσουν μαζί και να γίνουν αποδεκτό ζευγάρι. Από τη µία είναι συγγενείς και από την άλλη η Άσπα φοβάται την αντίδραση του Κώστα, ο οποίος, έστω και μέσα από τη φυλακή, την τρομοκρατεί.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ