Σασμός-Spoiler: Αυτός είναι ο πρωταγωνιστής που πεθαίνει στα επόμενα επεισόδια

 Αυτός είναι ο πρωταγωνιστής που πεθαίνει στα επόμενα επεισόδια
Ενημερώθηκε: 14/09/21 - 20:24

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός».

Μία μεγάλη απώλεια θα βιώσει η οικογένεια των Σταµατάκηδων στα επόμενα επεισόδια και ακόμη ένας κύκλος αίματος θα ανοίξει. Ο Στεφανής δέχεται έναν πυροβολισμό και πέφτει νεκρός μπροστά στον γιο του. Η οικογένειά του είναι σίγουρη πως για τον θάνατό του ευθύνεται ο Πέτρος Βρουλάκης, αν και µόνο ένας άνθρωπος γνωρίζει ποιος πραγματικά είναι ο δολοφόνος.

Μια τσιγγάνα που εμφανίζεται µε τον άντρα της στο χωριό δέχεται τη βοήθεια της Βασιλικής και της προτείνει να της πει τη µοίρα της. Όµως, πριν προλάβει να ολοκληρώσει, φεύγει ταραγµένη. Η τσιγγάνα βλέπει στο χέρι της αίµα και συµφορές. Σύμφωνα με το περιοδικό TV’ O’ Clock και τη δημοσιογράφο Σοφία Τσίρκα, στα επόµενα επεισόδια η τσιγγάνα θα επαληθευτεί µε τον χειρότερο τρόπο, καθώς η Βασιλική και οι Σταµατάκηδες θα θρηνήσουν τον χαµό του Στεφανή. Ο άντρας πέφτει νεκρός καθώς βρίσκεται στα βουνά επιτηρώντας µε τον γιο του τον Νικηφόρο τα ζώα που έχουν εκεί. Κανείς, όµως, δεν βλέπει ποιος τον πυροβόλησε. Κανείς, εκτός από τον Μανόλη, ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής. Και οι επόµενες ώρες θα είναι καθοριστικές για όλους. Από τη µία η Καλλιόπη και η Βασιλική θρηνούν για τον χαµό του Στεφανή και από την άλλη θέλουν να µάθουν ποιος τον σκότωσε για να πάρουν εκδίκηση. Αν και οι υποψίες πέφτουν αυτόµατα στον Πέτρο, ακόµη και ο Κώστας είναι πιθανόν ένοχος, καθώς υποψιαζόταν την απιστία της γυναίκας του Άσπας µε τον Σταµατάκη.

Η Βασιλική είναι σίγουρη πως ο Στεφανής την απατά

Ο Στεφανής και η Άσπα, όπως θα δούµε, συνεχίζουν να βρίσκονται κρυφά απ’ όλους. Ωστόσο, τα ψέµατά της για την πολύωρη απουσία της κάνουν τον άντρα της όλο και πιο καχύποπτο απέναντί της. Ο παράνοµος, θυελλώδης δεσµός τους, όµως, κινεί και τις υποψίες του Μαθιού και της Βασιλικής. Μάλιστα, η τελευταία έχει έναν µεγάλο καβγά µε τον άντρα της και είναι σίγουρη πως την απατά. Εκείνος δεν παραδέχεται πως ήταν µε την Άσπα, αλλά πια η Βασιλική είναι σίγουρη πως την απατά. Παράλληλα, η Αργυρώ βρίσκει τυχαία το όπλο του Πέτρου και τον πιέζει να της υποσχεθεί ότι δεν θα το ξαναπιάσει στα χέρια του και δεν θα βάψει ποτέ τα χέρια του µε αίµα σκοτώνοντας έναν Σταµατάκη. Την επόµενη µέρα, όµως, ο Πέτρος και ο Στεφανής έρχονται ξανά σε άγρια σύγκρουση µε αφορµή την αθέτηση της συµφωνίας τους για την πώληση του οικοπέδου. Οι δυο τους ανταλλάσσουν σκληρά λόγια αποδεικνύοντας πως το µίσος ανάµεσά τους δεν θα σβήσει ποτέ.

Ο Στεφανής πέφτει νεκρός

Στη συνέχεια, ο Σταµατάκης έρχεται σε σύγκρουση και µε τον Μαθιό, ο οποίος του ζητάει να είναι καθαρός απέναντι στη Βασιλική. Λίγες ώρες µετά, ένα όπλο οπλίζεται στα βουνά, και τα πράγµατα δεν θα είναι ποτέ πια τα ίδια. Ο Νικηφόρος σπαράζει πάνω από τον χτυπηµένο Στεφανή! Όλο το χωριό αναστατώνεται µε το φονικό και ψάχνουν τον ένοχο. Η Άσπα είναι σοκαρισµένη µαθαίνοντας τον θάνατο του αγαπηµένου της, αλλά σαστίζει όταν συνειδητοποιεί πως ο Κώστας τής λέει ψέµατα για το πού βρισκόταν την ώρα της επίθεσης. Οι έρευνες της Αστυνοµίας ξεκινούν, αλλά στο καφενείο ήδη όλοι µιλούν για τη βεντέτα και τα δελτία των τοπικών τηλεοπτικών σταθµών έχουν πάρει φωτιά.

Ο μόνος άνθρωπος που είδε τον δολοφόνο

Η Καλλιόπη είναι σίγουρη ότι ο Πέτρος είναι ένοχος, ενώ η Αργυρώ συναντιέται µε τον Αστέρη όλο θυµό και αγωνία. Τα πράγµατα γι’ αυτούς έχουν πια φτάσει σε αδιέξοδο. Ο µόνος, ωστόσο, που είδε τον δολοφόνο είναι ο Μανόλης. Ο νεαρός, µάλιστα, πέφτει σε αντιφάσεις κατά την κατάθεσή του κινώντας τις υποψίες της Αστυνοµίας, ενώ η Αργυρώ δίνει άλλοθι στον Πέτρο για την ηµέρα του φόνου. Ωστόσο, ο Αντώνης υποψιάζεται και εκείνος τους Βρουλάκηδες προσκαλώντας το ξέσπασµα της Μαρίνας.

Η έχθρα των δύο οικογενειών αναζωπυρώνεται

Η ηµέρα της κηδείας θα αναζωπυρώσει την έχθρα δεκαετιών µεταξύ των δύο οικογενειών και η σχέση Αστέρη - Αργυρώς θα κλονιστεί επικίνδυνα. Με τον Μαθιό σαν στήριγµα, ο Νικηφόρος έχει να αντιµετωπίσει µέσα στο πένθος του την προσπάθεια του Πέτρου να τον προσεγγίσει και να του πει ότι δεν είναι αυτός που σκότωσε τον πατέρα του. Εν τω µεταξύ, ο Μανόλης βασανίζεται από εφιάλτες, γνωρίζοντας τη φρικτή αλήθεια για το έγκληµα, ενώ η συµπεριφορά του Κώστα γίνεται κάθε µέρα και πιο ύποπτη. Ωστόσο, τα λιγοστά στοιχεία της Αστυνοµίας για τον πραγµατικό ένοχο περιπλέκουν κι άλλο την κατάσταση. Ταυτόχρονα, το χωριό αρχίζει και στρέφεται εναντίον του Πέτρου και όλοι πιστεύουν πως εκείνος όπλισε το χέρι του και άνοιξε ακόµη έναν κύκλο αίµατος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ