«Συγγνώμη για την εμφάνισή μου κ. Μουτσινά» - Σκληρό σχόλιο για τον Ν. Μουτσινά

«Συγγνώμη για την εμφάνισή μου κ. Μουτσινά» - Σκληρό σχόλιο για τον Ν. Μουτσινά
Ενημερώθηκε: 12/01/19 - 10:49

«Τι έχεις ντυθεί;» είναι η στήλη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Open όπου σχολιάζει το ντύσιμο και την εμφάνιση ανθρώπων που εμφανίζονται στην τηλεόραση.

Θέμα «αγαπητό» στο ευρύ κοινό ενίοτε επικίνδυνο για τον παρουσιαστεί μιας και μπορεί να εκτεθεί χωρίς πολλές φορές να είναι στις προθέσεις του και κάποιες φορές ξεπερνούν κάποια όρια και θίγονται άνθρωποι.

Κάτι τέτοιο έπαθε ο Νίκος Μουτσινάς με σχόλιο που αφορούσε τη συγγραφέα Αγγελική Δαφτσίδου, η οποία έδωσε μάχη με τον καρκίνο.

«Θεωρώ λίγο επιθετικά τα μπούτια, δηλαδή εννοώ αυτό το κολάν το μωβ, λίγο επιθετικό. Δεν προλαβαίνει επειδή γράφει βιβλία, μάλλον, μισό κούρεμα βλέπω εγώ στο κεφάλι δεν βλέπω ολοκληρωμένο», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής. «Είναι συγγραφέας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, δεν είμαστε καλά και οι καλλιτέχνες, έβαλε το μωβ, μισοκουρεύτηκε και πήγε καλεσμένη», πρόσθεσε αγνοώντας βέβαια τι «κρύβεται» πίσω από την εικόνα που έβλεπε.

Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για το στιλ της σχολίασε με δηκτικό λόγο η συγγραφέας, μέσω Facebook. 

Η ανάρτησή της:

«Σήμερα στο open tv και στην εκπομπή για την παρέα ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε το ‘στυλ’ μου, τη συγγραφέα με το δύσκολο όνομα, το λάθος κολάν, τα χοντρά μπούτια και το μισό μαλλί. Κάνω αυτό το ποστ για να του υποδείξω και αλλά σημεία που του ξέφυγαν. Πρώτον και κυριότερο είμαι χωρίς το στήθος μου, αφού σαν καρκινοπαθής υποβλήθηκα σε διπλή μαστεκτομή. Πολύ μεγάλο λάθος που του διέφυγε αυτό. Στην τηλεόραση χωρίς βυζια! Αίσχος! Δεύτερον είμαι πρησμένη(σκέφτομαι το σαν φάλαινα, είναι κάτι που μάλλον θα έλεγε ο ίδιος) από τη συνεχιζόμενη ορμονοθεραπεία που κάνω εδώ και χρόνια. Τρίτον εκτός από το μαλλί, έπρεπε να εστιάσει και στα αραιά φρύδια, μιας και δεν ξαναβγήκαν μετά τις χημειοθεραπείες. Και τέλος πάντων πως είναι δυνατόν μια γυναίκα μετά τον καρκίνο του μαστού, με τέτοια χάλια, να κυκλοφορεί στην κοινωνία και να έχει το θράσος να βγαίνει στην τηλεόραση και μιλάει για το βίωμα της που, έγραψε σε βιβλίο, ενώ στην τηλεόραση παίζουν τέτοιες εκπομπές γεμάτες γλαμουρια, ομορφιά, στυλ και πολιτισμό. Συγνώμη κύριε Μουτσινά που οι γυναίκες με καρκίνο του μαστού τολμάμε να βγαίνουμε δημόσια και να σας χαλάμε την αισθητική με την ασχήμια μας!»