Τηλεθέαση (05/02): Πάτωσε το Survivor – Λάθος οι επιλογές του Τούρκου

Τηλεθέαση (06/02): Πάτωσε το Survivor – Λάθος οι επιλογές του Τούρκου
Ενημερώθηκε: 06/02/19 - 12:43

Τηλεθέαση (06/02): Κάθε μέρα και μια μεγαλύτερη απογοήτευση δίνει το Survivor τόσο στον ΣΚΑΙ, όσο και στον Τούρκο παραγωγό που είχε επενδύσει πολλά στο φετινό πρότζεκτ.

Οι επιλογές του Ατζούν Ιλιτζαλί αποδεικνύονται λανθασμένες και οι αλλαγές που αποφάσισε να εφαρμόσει φέτος στο reality επιβίωσης δεν αποδίδουν. Οι ελληνοτουρκικές μάχες  σύμφωνα με τους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen αφήνουν αδιάφορους τους τηλεθεατές, ενώ  η απουσία των celebrities έχει περιορίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Ο Τούρκος παραγωγός πήρε το ρίσκο να μην βάλει Διάσημους στο φετινό παιχνίδι, αφενός για να μειώσει το κόστος και αφετέρου  για να δείξει ότι οι ιδέες τους είναι αυτές που φέρνουν τα νούμερα και όχι τα πασίγνωστα πρόσωπα από τον χώρο τους θεάματος και του αθλητισμού.

Αυτό που έχει λάβει μέχρι τώρα o Ατζούν Ιλιτζαλί και ο ΣΚΑΙ δεν είναι επιβράβευση, αλλά περιφρόνηση από το τηλεοπτικό κοινό που δείχνει με την στάση του ότι ζητούσε κάτι άλλο από αυτό που βγαίνει καθημερινά στους δέκτες. Εκτός από την πρεμιέρα που πήγε συμπαθητικά οι επόμενες μέρες μόνο ως «καταστροφή» μπορούν να χαρακτηριστούν αφού ο ΣΚΑΙ χάνει κατά κράτος από τους ανταγωνιστές του την Prime Time και έρχεται τρίτος και καταϊδρωμένος, τόσο στο γενικό σύνολο, όσο και στο δυναμικό κοινό που στοχεύει.

Την Τρίτη που πέρασε λοιπόν στο γενικό σύνολο το Survivor έκανε 14,3% την ώρα που το τατουάζ σάρωνε τα πάντα στο πέρασμά του με 24,5%, ενώ στην δεύτερη θέση βρέθηκε το  MasterChef με 16,5%. Χειρότερα είναι όμως τα πράγματα στο δυναμικό κοινό. Το reality μαγειρικής του STAR έκανε 23,7%, το Masterchef 21,9%, με το reality επιβίωσης να μένει στο φτωχό 14,2%. Σίγουρα ο προβληματισμός στο κανάλι του Φαλήρου είναι μεγάλος, αφού βλέπουν ότι το πρόγραμμα για το οποίο έφεραν τα πάνω κάτω στο πρόγραμμά τους δεν αποδίδει, ενώ σίγουρα τις επόμενες μέρες θα δούμε αλλαγές με στόχο την προσέγγιση του κοινού. Λέτε οι «καβάτζες» celebrities που υπάρχουν να μπουν στο παιχνίδι πολύ νωρίτερα απ’ όσο υπολογιζόταν αρχικά;