Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Β’ κύκλου του «IQ 160»

 
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Β’ κύκλου του «IQ 160»

Ενημερώθηκε: 29/11/23 - 13:05

Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της αστυνομικής κωμωδίας του STAR “IQ 160” με πρωταγωνιστές τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες.

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ, που βασίζεται σε γαλλικό φορμάτ, κέρδισε από νωρίς την αποδοχή του κοινού, σημειώνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Έτσι, η απόφαση να συνεχιστεί ήταν εύκολη για τους ιθύνοντες του σταθμού της Κηφισιάς και της εταιρείας παραγωγής, Barking Well Media.

Το βασικό καστ παραμένει το ίδιο και στο πλευρό των δύο πρωταγωνιστών θα απολαύσουμε ξανά τους Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Ηλία Μουλά, Ελίζα Σκολίδη, Σωτήρη Δούβρη, Τάσο Παλαντζίδη, Νέλλη Γκίνη, Αριστοτέλη Μπολοβίνο και την Αγγελική Μάρκου.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Η υπόθεση

Κεντρική ηρωίδα είναι η Πηνελόπη Μουρίκη, μια χωρισμένη μητέρα με ασυνήθιστα υψηλό δείκτη ευφυΐας, που εργάζεται ως καθαρίστρια σε αστυνομικό τμήμα. Ένα βράδυ εμπλέκεται άθελά της στην έρευνα ενός εγκλήματος και, με την εξυπνάδα της, συνεισφέρει αποφασιστικά στη διαλεύκανσή του.

Έτσι, ο επικεφαλής αξιωματικός Αργύρης Καλατζής αποφασίζει να τη συμπεριλάβει δοκιμαστικά στην ομάδα του ως σύμβουλο. Και οι δυο μαζί θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες καταστάσεις και θα καταφέρουν να εξιχνιάσουν μια σειρά σκοτεινών εγκλημάτων.

Στην αρχή, βέβαια, η Πηνελόπη με τον εκρηκτικό χαρακτήρα της θα αναστατώσει για τα καλά την ομάδα. Τελικά, όμως, η συμβολή της θα αποδειχτεί πολύτιμη, όχι μόνο στην επίλυση των αστυνομικών υποθέσεων, αλλά και στην ισορροπία των σχέσεων ανάμεσα στα μέλη του team.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ