Ζέτα Μακρυπούλια – Νίκος Μουτσινάς: Ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους;

 
Ζέτα Μακρυπούλια – Νίκος Μουτσινάς: Ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους;

Ενημερώθηκε: 14/01/23 - 10:31

Ένα γαϊτανάκι φημών έχει ξεκινήσει γύρω από το κοινό τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά και της Ζέτας Μακρυπούλια το τελευταίο διάστημα.

Και πώς όχι αφού οι δύο τηλεοπτικοί «αντίπαλοι» αλλά καρδιακοί φίλοι σε λίγους μήνες θα είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό βήμα.

Για τον Νίκο Μουτσινά -που το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι- οι συζητήσεις με το κανάλι του Φαλήρου, την «καναλάρα» όπως αγαπά να την αποκαλεί ο παρουσιαστής, έχουν ξεκινήσει κάτω από άκρα μυστικότητα.

Και όχι για την μεσημεριανή ζώνη, αλλά για ένα βραδινό talk show!

Ο παρουσιαστής φαίνεται να έχει προτείνει ένα εβδομαδιαίο talk show με καλεσμένους, παιχνίδια και πολύ δράση στο πλατό.

Το σενάριο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες ότι υπάρχει η σκέψη ο παρουσιαστής να πάρει μεταγραφή στον ΑΝΤ1 και να κάνει βραδινό με την Ζέτα Μακρυπούλια δεν επιβεβαιώνεται.
Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 λήγει το καλοκαίρι του 2023.

Από τον ΑΝΤ1 η διάθεση είναι να ικανοποιήσει τις όποιες απαιτήσεις της Ζέτας Μακρυπούλια αφού έχει αποδείξει πως μπορεί κάθε χρόνο και καλύτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κανάλι έχει σκοπό να της προτείνει δύο project, ένα για την απογευματινή ζώνη, αν τελικά αποφασίσουν πως το Ρουκ Ζουκ θα ξεκουραστεί.

Μένει να δούμε αν εκτός από παρουσιάστρια τη δούμε και ως ηθοποιό σε κάποια νέα σειρά του ΑΝΤ1 αφού η Ζέτα είναι κάτι που επιθυμεί και αγαπά.

Πηγή: znews

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ