Πακέτο διακοπών υπόσχεται όργια, ναρκωτικά, αλκοόλ και τρελά πάρτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Πακέτο διακοπών υπόσχεται όργια, ναρκωτικά, αλκοόλ και τρελά πάρτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 06/10/17 - 15:25

Υπάρχουν πολλά πακέτα διακοπών αλλά κανένα δεν ξεπερνά αυτό που διαφημίζει η Good Girls Company, καθώς περιλαμβάνει μεταξύ άλλων άφθονο σεξ και ναρκωτικά! Το «πικάντικο» πακέτο διακοπών ονομάζεται «Sex Island Exprerience» και προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες όπως υπόσχεται το διαφημιστικό…

εταιρείας

αεροδρόμιο

διαφημιστικό

Η «Εμπειρία στο Νησί του Σεξ» διαρκεί από τις 24 μέχρι τις 27 Νοεμβρίου και σύμφωνα με το διαφημιστικό της προσφέρει στον «τυχερό» που μπορεί να πληρώσει το υψηλό αντίτιμο τα εξής: Μεταφορά με λιμουζίνα από το της Καρταχένα στην Κολομβία στο λιμάνι της πόλης, όπου εκεί θα τον περιμένει ένα πολυτελές γιοτ γεμάτο με καλλονές που θα μπορούσαν να είναι έτοιμες για όλα. Όπως υπόσχεται το , «Στην τιμή περιλαμβάνεται απεριόριστο σεξ»…

νησί

τουρίστα

Σειρά θα έχει η άφιξη σε ένα ιδιωτικό που δεν… λέει όχι στα ναρκωτικά και διαμονή σε πολυτελή βίλα με το αλκοόλ να υπάρχει άφθονο. Την πρώτη νύχτα θα υπάρχει ένα ξέφρενο πάρτι και για κάθε τυχερό θα αναλογούν και δυο ιερόδουλες που θα είναι συνεχώς διαθέσιμες για όποτε τις χρειαστεί.

Αλλά οι… «μοναδικές ευκαιρίες» δεν σταματούν εκεί, καθώς την δεύτερη μέρα ο καθένας από τους 30 τουρίστες θα έχει την ευκαιρία να περάσει ένα μισάωρο μόνος του παρέα με 16 γυναίκες σε ένα μοναδικό όργιο. Μια εμπειρία που σύμφωνα με τους διοργανωτές θα τον «βοηθήσει να ανακαλύψει τον πραγματικό εαυτό του».

Τα πάρτι, οι ερωτικές υπηρεσίες και τα εξωτικά σόου δεν θα σταματήσουν τις επόμενες μέρες που θα περιλαμβάνουν κι άλλα όργια, σε ένα πακέτο που ξεπερνά την φαντασία.