Nomads: Ποιος κερδίζει σήμερα το αγώνισμα ασυλίας – Όλα τα σενάρια

 
Nomads: Ποιος κερδίζει σήμερα το αγώνισμα ασυλίας – Όλα τα σενάρια

Ενημερώθηκε: 10/10/17 - 18:01

Nomads: Σήμερα στο reality επιβίωσης θα δούμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας το οποίο οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν όσο τίποτε άλλο για τους δικούς τους λόγους.

Πάμε να πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Από το σημερινό αγώνισμα θα προκύψουν οι δυο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, ενώ από τον δεύτερο αγώνα που θα γίνει αύριο θα βγει ο τρίτος παίκτης που θα κλείσει την τριάδα που θα τεθεί στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού μέσω τηλεφωνικής ψηφοφορίας για να δούμε την Παρασκευή ποιος είναι αυτός που θα σωθεί και δεν θα περάσει την δοκιμασία τους αγωνίσματος αποχώρησης.

αγώνισμα ασυλίας

Το σημερινό ονομάζεται “river surf boat ” και θα γίνει ως εξής: Δύο παίκτες από κάθε ομάδα θα ανέβουν πάνω σε μια σχεδία. Θα κωπηλατήσουν με τα χέρια μέχρι να φτάσουν στην πρώτη ξύλινη γέφυρα, από την οποία θα πρέπει να απελευθερώσουν ένα κουπί. Εν συνεχεία θα περάσουν κάτω από άλλες δυο γέφυρες που θα βρουν στην πορεία τους. Όταν θα φτάσουν στην τελευταία γέφυρα, θα πρέπει να λύσουν και να ξεκρεμάσουν ένα σωσίβιο. Στο τέλος της διαδρομής, θα πρέπει να στηριχτούν πάνω στη σχεδία τους και να πετάξουν το σωσίβιο, ώστε να το περάσουν στο στύλο. Η ομάδα που θα το καταφέρει, θα κερδίσει έναν πόντο.

Νομάδες της Ζούγκλας

Εύη Ιωαννίδου,

Φώτη Φιλιππόπουλο

Αυτοί που θέλουν περισσότερο τη νίκη σήμερα δεν είναι άλλοι από τους οι οποίοι ήδη έχασαν την προηγούμενη Παρασκευή την που ηττήθηκε από τον επίσης «πράσινο» και δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν έναν ακόμη παίκτη μένοντας με πέντε άτομα την ώρα που οι αντίπαλες ομάδες θα έχουν επτά. Η ψυχολογία τους βέβαια είναι ανεβασμένη μετά την νίκη στον αγώνα της επικράτειας και την μετακόμισή τους από το αφιλόξενο περιβάλλον της ζούγκλας στην πολυτελέστατη βίλα με τις ανέσεις και το άπλετο φαγητό.

Νομάδες της Φωτιάς

Μάνος Πίντζης

Γιώργος Μαυρίδης

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως έχει το πώς θα συμπεριφερθούν οι . Στο χθεσινό επεισόδιο και τον αγώνα της επικράτειας Ωκεανοί και Ζούγκλα συμμάχησαν εναντίον τους αλλάζοντας πάσες στον αγωνιστικό χώρο του ράγκμπι με τις σφεντόνες. Οι «κόκκινοι» όταν συνειδητοποίησαν ότι υπάρχει συμμαχία εναντίον τους σταμάτησαν να αγωνίζονται και απλά περίμεναν να συμπληρωθούν τα έντεκα γκολ που τους έστειλαν από την βίλα στην παραλία δίχως φαγητό και στέγη. Οι και βγήκαν εκτός εαυτού με την συμπεριφορά των αντιπάλων με τον παρουσιαστή να φτάσει σε σημείο να πει ότι ένιωσε σαν να τον βίαζαν. Με λίγα λόγια είναι ζήτημα τιμής για τους Νομάδες της Φωτιάς να παλέψουν σήμερα για μια νίκη που σίγουρα θα πανηγυρίσουν με όλη τους την ψυχή παίρνοντας εκδίκηση.

Νομάδες των Ωκεανών

Νίκου Παπαδόπουλου

Σε ότι αφορά τους είναι αυτοί που μέχρι τώρα δείχνουν ποιο δυνατοί και δεμένοι κάτι που αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα που έχουν φέρει στα αγωνίσματα. Στο επεισόδιο της Δευτέρας ήρθαν δεύτεροι και επέστρεψαν στο ψαροχώρι κάτι που δεν έδειξε να τους πειράζει στο παραμικρό. Το μόνο που έχουν να αντιμετωπίσουν είναι ο τραυματισμός του για τον οποίο δεν ξέρουμε ούτε αν είναι σε θέση να συνεχίσει στο παιχνίδι ή όχι.

Νομάδες

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό σήμερα θα δούμε ένα επεισόδιο με φοβερές ανατροπές και πάθος για τη νίκη από όλους τους .