Nomads: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο-Φόβοι για αποχώρηση παίκτη (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Nomads: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο-Φόβοι για αποχώρηση παίκτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 11/10/17 - 09:45

Το Nomads συνεχίζει να καθηλώνει τους θεατές στους τηλεοπτικούς τους δέκτες με την αγωνία και τον βαθμό δυσκολίας να εκτινάσσονται όσο περνάει ο καιρός με τους παίκτες να δείχνουν ήδη τα πρώτα σημάδια πίεσης. Το χθεσινό επεισόδιο του Nomads έφερε γνώριμες καταστάσεις για κάποιες ομάδες και πολλές εντάσεις.

Ζούγκλας

αποχώρηση

υποψήφιοι

Νατάσα Καλογρίδη

Για ακόμη μια φορά η ομάδα της δεν κατάφερε να κερδίσει σε κανένα από τα παιχνίδια και βρέθηκε στην ίδια θέση που ήταν και την περασμένη εβδομάδα. Να αναγκαστεί να βγάλει δυο προτεινόμενους προς . Οι παίκτες της ομάδας της Ζούγκλας οδηγήθηκαν στο συμβούλιο με την ένταση να κυριαρχεί. Οι προς αποχώρηση από το Nomads είναι τελικά ο Φώτης Φιλιππόπουλος που βγήκε από τον αρχηγό Κωνσταντίνο Οροκλό, ενώ και η που βρίσκεται στο επίκεντρο από την πρώτη μέρα θα τεθεί επίσης στην εκλογή του κοινού, καθώς ψηφίστηκε από τους παίκτες.

Ωκεανού

Φωτιάς

Νίκο Παπαδόπουλο

Στο σημερινό επεισόδιο του Nomads η μεγάλη μάχη για την ασυλία αναμένεται να καθηλώσει τους θεατές. Οι ομάδες του και της θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να πάρουν την νίκη που θα τους δώσει το δικαίωμα να δουν την άλλη ομάδα να «αλληλοσφάζεται» καθώς θα πρέπει να βγάλουν τον τρίτο υποψήφιο της εβδομάδας. Η νικήτρια ομάδα θα επιστρέψει στο σπίτι της και όλοι θα περιμένουν να δουν τι έχει συμβεί τελικά με τον που τραυματίστηκε σοβαρά στο προχθεσινό αγώνισμα.

Οι φήμες για πρόωρη αποχώρηση φουντώνουν καθώς κανείς δεν γνωρίζει την σοβαρότητα του τραυματισμού του παίκτη. Ο παίκτης οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, ενώ στο τρέιλερ τον βλέπουμε να κουτσαίνει και να δυσκολεύεται να περπατήσει.