Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου

Ενημερώθηκε: 13/10/17 - 00:00

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις πόμενες κινήσεις μας. Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου.

ΚΡΙΟΣ: Μία συναισθηματική μέρα που θα έχει για σας πολλές εξελίξεις. Όσοι βρίσκεστε σε σχέση, θα μπορέσετε να νοιώσετε την ταύτιση με τον άνθρωπο σας. Το πλανητικό σκηνικό βοηθά πολύ τις αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Ήρθε η στιγμή να ξεκουραστείτε λίγο από την απαιτητική περίοδο που πέρασε. Οι άνθρωποι που είναι κοντά σας, θα σας γεμίσουν με θετική ενέργεια. Κάποια μετακίνηση θα σας δώσει χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιες παρορμητικές κινήσεις που θα σας εκθέσουν στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Να σκέφτεστε δύο φορές πριν ενεργήσετε. Κάποιο μήνυμα θα σας κάνει να αμφιβάλετε για την ειλικρίνεια κάποιου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μία μετακίνηση θα είναι πολύ ευνοϊκή. Θα μπορέσετε να βρείτε ανθρώπους που εκτιμάτε και αγαπάτε. Αν είστε αδέσμευτοι, η μέρα αυτή ευνοεί καινούριες γνωριμίες, που θα σας κάνουν να νοιώσετε χαρά.

ΛΕΩΝ: Μία ενέργεια θετική μπαίνει σιγά – σιγά στην ζωή σας. Θα υπάρξουν συναισθηματικές αλλαγές που θα σας κάνουν πολύ αισιόδοξους για το μέλλον. Οι δεσμευμένοι θα έχουν την ικανοποίηση μέσα από την σχέση τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Οι καταστάσεις σας πιέζουν αρκετά, αλλά μέσα από αυτή την υπερπροσπάθεια βγαίνει και κάτι πάρα πολύ καλό. Βάζετε στην θέση που αρμόζει τον κάθε σημαντικό άνθρωπο της ζωής σας.

ΖΥΓΟΣ: Ένα ταξιδάκι θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να δείτε τα πράγματα με άλλη σκοπιά. Αν πρέπει να πάτε σε μια κοινωνική εκδήλωση, τότε αυτό θα γίνει με έναν πραγματικά υπέροχο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οικονομικές διεκδικήσεις και πολλά συναισθηματικά θέματα θα σας απασχολήσουν όλη την μέρα. Πολύ πιθανόν να δείτε από κοντά ανθρώπους που σας είχαν απομακρύνει κάποιες παρεξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα διεκδικήσετε σήμερα κάποια δικαιώματα σας που οι άλλοι τα έχουν καταπατήσει. Μία ενέργεια ξεχειλίζει από την προσωπική σας ζωή που βρίσκεται σε περίοδο αλλαγών και έντασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ένα ταξιδάκι θα σας δώσει θετική ενέργεια, αλλά θα σας κάνει να προβληματιστείτε για κάποια πράγματα. Η συναισθηματική σας ζωή θα έχει κάποια αλλαγή και αυτό θα γίνει αιτία να αποτραβηχτείτε λίγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:Οι συζητήσεις γύρω από ένα οικονομικό θέμα θα σας κάνουν να έρθετε σε μία αντιπαράθεση που θα έχει αρκετή ένταση αν δεν τις χειριστείτε σωστά. Βρείτε χρόνο για την οικογένεια σας, που έχετε παραμελήσει.

ΙΧΘΥΕΣ:Πολλές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν μέσα στην μέρα. Μάλιστα θα νοιώσετε ότι θα φύγει ένα βάρος από πάνω σας πολύ γρήγορα, γιατί απλά θα έχετε να κάνετε πάρα πολλά και διαφορετικά πράγματα που ήταν σε εκκρεμότητα.