Ελένη Μενεγάκη: Πάει Άνδρο και μας ξαφνιάζει ευχάριστα (ΦΩΤΟ)

 
Ελένη Μενεγάκη: Πάει Άνδρο και μας ξαφνιάζει ευχάριστα (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 16/10/17 - 18:33

Ελένη Μενεγάκη: Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα γεμάτη αγωνία και τρακ μέχρι να δει πως θα πάει η νέα εκπομπή, έφυγε για «εξόρμηση» στην αγαπημένη της Άνδρο και η κίνηση της πάνω στο πλοίο μας ξάφνιασε ευχάριστα.

Η παρουσιάστρια μας είχε ''προειδοποιήσει'' πως έχω σκοπό να βγει εκτός Αθηνών στο τέλος της εκπομπής της σήμερα, αλλά με τον δικό της τρόπο. Μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη έστειλε και ένα μήνυμα γεμάτο υπονοούμενα προς κάθε κατευθυνση λέγοντας πως πρέπει να χαμογελάμε «γιατί μας κάνει καλό και κάνει τους άλλους να εκνευρίζονται»!

Μαζί με τον άντρα της Μάκη και τα παιδιά της, σκοπεύει να περάσει το σαββατοκύριακο της, για να ξεκουραστεί και να γεμίσει μπαταρίες, ώστα να γυρίσει ανανεωμένη τη Δευτέρα. Και ενώ συνήθως αυτές οι εξορμήσεις γίνονταν κάτω από άκρα μυστικότητα, η παρουσιάστρια έκανε την έκπληξη, αφού ανέβασε μία φωτογραφία από το πλοίο, που είναι μαζί, αγκαλιά με πολλές γυναίκες από το καράβι, γυναίκες απλές που έπεσαν να την αγκαλιάσουν και να φωτογραφηθούν μαζί της.

Ελένη

Η στην λεζάντα έγραψε: «Με τα κορίτσια μου στο πλοίο» κατι που δεν συνήθιζε να κάνει, αφού προτιμούσε να πηγαίνει στην Άνδρο στα «κρυφά»!

Φαίνεται όμως ότι η παρουσιάστρια θέλει να έρθει πάλι κοντά με τον κόσμο, να γίνει πιο απλή, προσιτή και καθημερινή.

ελενη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελένη Μενεγάκη: Τι είπε για τον Μάκη Παντζόπουλο και το τέταρτο παιδί