Νέο επικοινωνιακό «φάουλ» του Κυρανάκη αυτή την φορά με το αποτέλεσμα των Αυστριακών εκλογών

 
Νέο επικοινωνιακό «φάουλ» του Κυρανάκη αυτή την φορά με το αποτέλεσμα των Αυστριακών εκλογών

Ενημερώθηκε: 16/10/17 - 15:44

Μια νέα διαφοροποίηση του Αναπληρωτή εκπροσώπου της ΝΔ Κώστα Κυρανάκη έχει προκαλέσει νέες αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κυρανάκης

Αυτή την φορά ο κ. , με αφορμή το αποτέλεσμα των Αυστριακών εκλογών, επέλεξε να προχωρήσει σε αξιολογικές κρίσεις για τον νικητή της αναμέτρησης Σεμπάστιαν Κουρτς, ο οποίος, όχι μόνο έχει πάρει θέσεις, που είναι αντίθετες στα εθνικά συμφέροντα, άλλα έχει προχωρήσει και σε κινήσεις που αγνοούν και αποκλείουν την χώρα μας, όπως στο προσφυγικό.

Και όλα αυτά την ώρα, που ο πρόεδρος της ΝΔ επέλεξε να στείλει, μέσω του λογαριασμού του στο tweeter, ένα τυπικό μήνυμα συγχαρητηρίων στον νικητή των Αυστριακών εκλογών.

Κουρτς

Κουρτς

Το νέο «επικοινωνιακό φάουλ» του κ. Κυρανάκη, πολλοί στην Πειραιώς θεωρούν ότι έχει να κάνει με την αγωνία του νεαρού και άπειρου αναπληρωτή εκπροσώπου για την προσωπική του προβολή. Εκτιμούν, ότι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την όποια επαφή είχε στο παρελθόν με τον , από την πορεία τους στην νεολαία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Για αυτό και στην ανάρτησή του στο facebook έχουν τονισθεί οι φωτογραφίες από την περίοδο εκείνη, καθώς και η γνωριμία του κ. Κυρανάκη με συνεργάτες του κ. .

Πάντως τα αλλεπάλληλα επικοινωνιακά «φάουλ» του κ. Κυρανάκη προβληματίζουν πολλά στελέχη της Πειραιώς και η κάθε νέα του εμφάνιση στα μέσα ενημέρωσης προκαλεί συναγερμό στο επικοινωνιακό επιτελείο του κόμματος.

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Κυρανάκη στο Facebook: