My Style Rocks: Η Ραμόνα μίλησε για όλους και για όλα

 
My Style Rocks: Η Ραμόνα μίλησε για όλους και για όλα

Ενημερώθηκε: 16/10/17 - 17:23

My Style Rocks: Πρεμιέρα έκανε σήμερα η εκπομπή «Εδώ» της Ντορέττας Παπαδημητρίου με την κάμερα της εκπομπής να τρυπώνει στα backstage του παιχνιδιού μόδας για να συναντήσει την Ραμόνα Βλαντή που έχει κλέψει την παράσταση.

Ραμόνα

Ραμόνα

Η είναι η πλέον αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του παιχνιδιού, αφού πολλοί την κρίνου αρνητικά για τις κόντρες της με τους κριτές, ενώ άλλοι την συμπαθούν εξαιτίας του τσαμπουκά της απέναντι στην κριτική επιτροπή και τις συμπαίκτρές της. Η λοιπόν δεν δίστασε μπροστά στην κάμερα να μιλήσει για όλους και για όλα.

«Περνάω καταπληκτικά, γελάμε πάρα πολύ. Με τα κορίτσια περνάμε σούπερ, δεν έχουμε να μοιράσουμε κάτι μεταξύ μας», δήλωσε αρχικά η Ραμόνα και συμπλήρωσε: «Μερικές φορές αισθάνομαι αδικημένη, αλλά και αυτοί έχουν τον ρόλο τους. Στεναχωριόμαστε και λίγο». «Δεν είναι αν βγεις νικήτρια ή όχι, αλλά καμιά φορά μας βάζουν στη διαδικασία να συγκριθούμε λόγω βαθμών(…) Εγώ είμαι πολύ αυθόρμητη, είτε μπροστά είτε backstage. Τα κορίτσια το ξέρουν», είπε. Επίσης δεν δίστασε να μιλήσει τόσο για τους κριτές όσο και για την κόντρα της με την συμπαίκτριά της Γεωργία Παναγιώταρου.