Αχόρταγη καθηγήτρια κάνει σεξουαλικά όργια με μαθητές της! (ΦΩΤΟ)

 
Αχόρταγη καθηγήτρια κάνει σεξουαλικά όργια με μαθητές της! (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 18/10/17 - 14:07

Μια απίστευτη ιστορία αποκαλύφθηκε στην Καλιφόρνια με μια σέξι παντρεμένη καθηγήτρια της οποίας οι σεξουαλικές ορέξεις ήταν… ιδιαίτερες. Η καθηγήτρια φέρεται όχι μόνο να διατηρεί σχέση με 14χρονο μαθητή της, αλλά να έχουν κάνει και πιο «πικάντικη» την σχέση τους καθώς έκαναν και «τρίο» με άλλους μαθητές.

εσώρουχα

αστυνομία

Η 32χρονη καθηγήτρια ονόματι Σαμάνθα Κιόττα συνελήφθη τον Σεπτέμβριο καθώς εμφανιζόταν σε βίντεο που είχε ανέβει στο Snapchat από έναν μαθητή. Εκεί η «άτακτη» καθηγήτρια εμφανίζεται να φορά μόνο πουκάμισο και . Κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε και από τις δικαστικές έρευνες. Η επίσης έχει εκφράσει τις ανησυχίες της πως η καθηγήτρια ενδέχεται να είχε σεξουαλικές σχέσεις και με άλλους μαθητές καθώς στο βίντεο που οδήγησε να αποκαλυφθεί η ιστορία, εμφανίζονται άλλοι μαθητές από εκείνον που φέρεται να διατηρούσε σχέση!

Αχόρταγη καθηγήτρια του σεξ!

Snapchat

Όλη η ιστορία φαίνεται να ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο όταν συμμαθητής του 14χρονου υποστήριξε ότι είδε ένα βίντεο στο που πόσταρε ένα αγόρι και εκεί εμφανιζόταν η καθηγήτρια. Στην ερώτηση του συμμαθητή του αν αυτή είναι η «κυρία Κιόττα», ο μαθητής απάντησε: «Ναι... φίλε, κάνω σεξ με... (Κιόττα) και κάνουμε τρίο τις τελευταίες δύο εβδομάδες (στο σπίτι της)». Τα έγγραφα δεν έδειξαν αν συμμετείχαν άλλοι μαθητές ή ενήλικα άτομα. Στη συνέχεια, ο συμμαθητής του 14χρονου πληροφόρησε έναν ενήλικα για την απάντηση του παιδιού και άμεσα αυτός ενημέρωσε την Υπηρεσία Προστασίας Παιδιού.

Η αστυνομική έρευνα φέρεται να αποκαλύπτει και άλλα φοβερά στοιχεία. Η καθηγήτρια φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως ο μαθητής δεν είχε κανέναν από τους γονείς του δίπλα, καθώς η μητέρα του είναι νεκρή, ενώ ο πατέρας του βρίσκεται στη φυλακή. Η καθηγήτρια αγόραζε ακριβά δώρα στον μαθητή, πράγμα που δεν παραξένεψε στην αρχή τον κηδεμόνα του ανήλικου μαθητή, καθώς θεωρούσε πως ήταν η μέντοράς του.

Η καθηγήτρια συνελήφθη με την αστυνομία να εκδώσει ένταλμα έρευνας για το σπίτι της. Εκεί βρέθηκε και ένα σημείωμα το οποίο ήταν σκισμένο και απευθυνόταν στον σύζυγο της. Σε αυτό το μήνυμα φέρεται η καθηγήτρια να ομολογεί με κάθε λεπτομέρεια την σχέση που διατηρούσε με τον ανήλικο μαθητή της. Ο γάμος της καθηγήτριας όπως ήταν φυσικό διαλύθηκε, με τον σύζυγο να υποβάλλει αίτηση διαζυγίου και να παίρνει την αποκλειστική επιμέλεια των δυο παιδιών τους.