Καιρός 21/10/2017: Συνεχίζει σε υψηλά επίπεδα η θερμοκρασία

 
Καιρός 21/10/2017: Συνεχίζει σε υψηλά επίπεδα η θερμοκρασία

Ενημερώθηκε: 21/10/17 - 08:24

Καιρός: Αίθριος αναμένεται να είναι σήμερα Σάββατο 21/10 σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ με την ορατότητα να είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα καθώς θα ξεπεράσει τους 25 βαθμούς. Οι άνεμοι θα είναι χαμηλής έντασης μέχρι 3 μποφόρ.

Αττική

Θεσσαλονίκη

Στην ο καιρός θα είναι αίθριος με τους ανέμους μεταβλητούς μεταξύ 2 και 3 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη ο καιρός θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα με την Αττική το Σάββατο, με τους ανέμους να είναι εντάσεως μέχρι 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και την Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με την ορατότητα να είναι τοπικά περιορισμένη τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτ. Μακεδονία η ελάχιστη θερμοκρασία αναμένεται να είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και στα νησιά του Ιουνίου, την Ήπειρο, την Δυτ. Στερεά και Πελοπόννησο. Θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις στα νότια, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη λόγω ομίχλης τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα κυμανθούν από 3 έως 4 ποφόρ, στο Ιόνιο θα είναι βορειοδυτικοί που θα φτάσουν μέχρι και τα 5 μποφόρ τοπικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θερμοκρασία θα έιναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις στα νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες.Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις στα νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 και στα νότια βαθμιαία έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.