Νικολά Σαρκοζί - Κάρλα Μπρούνι στην Αθήνα (ΦΩΤΟ)

 
Νικολά Σαρκοζί - Κάρλα Μπρούνι στην Αθήνα (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 23/10/17 - 16:00

Στην Αθήνα βρίσκονται ο Νικολά Σαρκοζί και η Κάρλα Μπρούνι στην Αθήνα με αφορμή τις δύο συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στο Πάλλάς και στις οποίες θα δούμε την σύζυγο του πρώην Προέδρου της Γαλλίας να ερμηνεύει.

παγκόσμιας περιοδεία

Η Αθήνα θα σημάνει την έναρξη τηςς της, μια επιλογή που δεν είναι καθόλου τυχαία γιατί η ίδια είναι λάτρης του ελληνικού πολιτισμού και αποφάσισε να κάνει την πρεμιέρα της μουσικής δουλειάς της με το «French Touch», στην Ελλάδα. Αμέσως μετά θα εμφανιστεί στην Ισπανία, Πορτογαλία, Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία αλλά και Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι τη Νότια Αμερική .

Πρωινό τζόγκινγκ μπροστά στη Βουλή!

Την ώρα που η Κάρλα έκανε πρόβες, όσοι κυκλοφόρησαν στο κέντρο της Αθήνας είδαν με έκπληξη τον Νικολά Σαρκοζί, να κάνει το τζόγκινγκ γύρω από την Βουλή!

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, βρίσκεται στην Ελλάδα, συνοδεύοντας τη σύζυγό του. Ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα γυμναστικής του, ο Νικολά Σαρκοζί, έκανε και στην Αθήνα το πρωινό του τζόκινγκ, κάνοντας πολλά βλέμματα να στραφούν πάνω του.

Ελληνικό Κοινοβούλιο

Φορώντας σορτσάκι, μαύρο t-shirt και αθλητικά παπούτσια και συνοδευόμενος από την προσωπική του ασφάλεια, ο πρώην πρόεδρος, ξεκίνησε από τη Μεγάλη Βρετάνια όπου διαμένει και έτρεξε στο κέντρο της Αθήνας, περνώντας μεταξύ άλλων από την πλατεία Συντάγματος και έξω από το .

d
a

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αλέξης Τσίπρας: Το νέο χόμπυ του πρωθυπουργού (ΦΩΤΟ)