Θεσσαλονίκη: Καρέ καρέ σκληρή ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Συγκλονιστικό βίντεο: Ληστές χτυπούν ανελέητα υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 25/10/17 - 23:42

Εδώ και πολλά χρόνια οι ληστείες αποτελούν δυστυχώς καθημερινό φαινόμενο, σε επιχειρήσεις, σε σπίτια και σε πεζούς.

Θεσσαλονίκης

Το βίντεο-ντοκουμέντο που θα δείτε παρακάτω και προβάλει το thestival.gr δείχνει καρέ καρέ ληστεία σε βενζινάδικο στον Εύοσμο .Μία ακόμα περίπτωση που οι ληστές δεν ενδιαφέρονται μόνο για την λεία τους, αλλά χτυπούν ανελέητα όπως θα δείτε το θύμα τους που δεν είναι άλλο από τον υπάλληλο του πρατηρίου, ακόμα και με την λαβή του πιστολιού τους, για 500 ευρώ.

Η ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (24/10), όταν δύο αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν σε πρατήριο, στην οδό Καραολή & Δημητρίου στον Εύοσμο.Με τα πρόσωπα καλυμμένα και φορώντας γάντια, αιφνιδίασαν τον υπάλληλο του πρατηρίου. Χωρίς δεύτερη κουβέντα, αρχίζουν να τον χτυπούν με δύναμη στο κεφάλι και στο σώμα, ακόμα και με τη λαβή του πιστολιού, για τουλάχιστον ένα λεπτό.Στη συνέχεια κι ενώ το θύμα τραυματισμένο προσπαθεί να προστατευτεί, αρπάζουν τη λεία τους και τρέπονται σε φυγή.

Λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση των ληστών ο υπάλληλος του πρατηρίου καυσίμων εντοπίστηκε τραυματισμένος από αστυνομικούς της ομάδας «Ζ». και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο: