Nomads: «Πλάτη» πασίγνωστου Έλληνα στη Μιλλούση (ΦΩΤΟ)

 
Nomads: «Πλάτη» πασίγνωστου Έλληνα στη Μιλλούση (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 26/10/17 - 09:34

Νοmads: Ο πασίγνωστος Έλληνας αθλητής στηρίζει τη Βασιλική Μιλλούση καθώς αυτή την εβδομάδα είναι υποψήφια προς αποχώρηση από το πετυχημένο τηλεοπτικό παιχνίδι του ΑΝΤ1.

Λευτέρη Πετρούνια

Ο λόγος για τον !

Νομάδες του Ωκεανού

Χτες (25/10) είδαμε μια σκληρή μάχη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για την πολυπόθητη ατομική ασυλία, με απίθανες ανατροπές και αγωνία. Να θυμίσουμε πως παρότι τα κλειδιά και η κατοχή της βίλας ενδυνάμωσαν απίστευτα τους μαζί με τις εξαιρετικές μεταγραφές από την αποδεκατισμένη ομάδα της Ζούγκλας, οι Νομάδες της Φωτιάς, κέρδισαν την ασυλία στο νήμα στα αγωνίσματα.

Έτσι, οι Νομάδες του Ωκεανού πέρασαν σε ψηφοφορία για να βγάλουν εκτός έναν παίκτη που θα διεκδικήσει την παραμονή του στο παιχνίδι επιβίωσης την Παρασκευή (27/10). Και αυτός ο παίκτης δεν θα ήταν άλλος από την όμορφη Ευαγγελία Πλατανιώτη. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης λοιπόν «κάρφωσε» την Ευαγγελία ψηφίζοντάς την και στέλνοντάς τη στη μονομαχία της Παρασκευής.

Ο αντίπαλος της θα κριθεί ανάμεσα στους: Γιώργο Κατσινόπουλο, Όλγα Πηλιάκη, Νίκο Παπαδόπουλο και Βασιλική Μιλλούση καθώς έκαναν τον χειρότερο χρόνο κολλώντας στον ξύλινο τοίχο!

Και το κοινό πρέπει να ψηφίσει! Για αυτό και ο Λευτέρης Πετρούνιας στηρίζει τη συνάδερφο, φίλη και πρώην-ενδεχομένως- Βασιλική Μιλλούση ανεβάζοντας και σχετικό στόρυ στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό του στο Instagram!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ NOMADS