Ήταν έτοιμοι να διαρρεύσουν sex tape με την Χίλαρι Κλίντον!

 
Ήταν έτοιμοι να διαρρεύσουν sex tape με την Χίλαρι Κλίντον!

Ενημερώθηκε: 27/10/17 - 23:47

Ένα «τρολ» από την Ρωσία αποκαλύπτει πως ο ίδιος και η εταιρία στην οποία εργαζόταν ήταν έτοιμοι να διαρρεύσουν sex tape με την Χίλαρι Κλίντον, το οποίο δηλώνει πως δεν ήταν αληθινό, καθώς το έφτιαχναν οι ίδιοι!

Η εταιρία στην οποία εργαζόταν σκεφτόταν να δημοσιοποιήσει ψεύτικο sex tape με την Χίλαρι Κλίντον πριν από τις αμερικανικές εκλογές του 2016, σύμφωνα με τον Alan Baskaev, ο οποίος σπάει τη σιωπή του.

Όπως αποκαλύπτοι οι πρώην εργοδότες του διαχειρίζονταν δημοφιλείς λογαριασμούς στο Twitter και είχαν ως στόχο να ενισχύσουν την προεκλογική καμπάνια του Ντόναλντ Τραμπ. Η ιστοσελίδα Daily Beast αποκαλύπτει ότι η εταιρία, «Internet Research Agency», διαχειριζόταν επίσης και αρκετές ιστοσελίδες που στήριζαν τον Τραμπ.

Ο Baskaev είπε ότι οι εργοδότες του σκέφτηκαν κάποια στιγμή να κυκλοφορήσουν ένα ψεύτικο sex tape στο διαδίκτυο, με «πρωταγωνιστές» τη Χίλαρι Κλίντον και τον Μπαράκ Ομπάμα! Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος, είχαν βρεθεί και οι ηθοποιοί που θα ενσάρκωναν τους δύο πολιτικούς.

Ο Baskaev εργάστηκε στην εταιρία από τον Νοέμβριο του 2014 έως τον Απρίλιο του 2015. «Δεν ξέρω τι συνέβαινε στην πρωινή βάρδια αλλά τη νύχτα ήταν απίστευτη η κατάσταση. Κάναμε τα πιο αδιανόητα πράγματα που σκεφτόμασταν» δήλωσε ο ίδιος.

Η ομάδα, μάλιστα, έφτιαχνε ψεύτικα βίντεο με Αμερικανούς στρατιώτες να πυροβολούν το Κοράνι. «Τα περισσότερα από αυτά δεν έπεισαν γιατί οι ηθοποιοί δεν είχαν καλές αγγλικές προφορές» είπε οι ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κάτι τρέχει με τους Κλίντον – Τι αποκαλύπτει νέο βιβλίο για τον Μπιλ και τη Χίλαρι