Nomads: Ποιος κερδίζει την «Επικράτεια» και ποιος αλλάζει ομάδα;

 
Nomads: Ποιος κερδίζει την «Επικράτεια» και ποιος αλλάζει ομάδα;

Ενημερώθηκε: 29/10/17 - 17:13

Nomads: Σήμερα στο reality επιβίωσης θα δούμε πράγματα που δεν έχουν γίνει ξανά.

Nomads

Νομάδες των Ωκεανών

Την πρώτη Κυριακή που θα προβληθεί το στις οθόνες μας, μετά την αλλαγή που έκανε ο ΑΝΤ1 στις μέρες προβολής, θα δούμε το δύσκολο και απαιτητικό αγώνισμα της επικράτειας. Θα κερδίσουν οι Νομάδες της Φωτιάςώστε να φύγουν από την ζούγκλα του Παλαουάν και να βρεθούν στη βίλα, ή οι θα μείνουν στις ανέσεις απολαμβάνοντας το απεριόριστο φαγητό μια ακόμη εβδομάδα;

Ευαγγελίας Πλατανιώτη

Νίκου Παπαδόπουλου

Επίσης σήμερα θα δούμε πιθανότατα και έναν παίκτη να αλλάζει ομάδα. Μετά την διπλή αποχώρηση της Παρασκευής από τους Νομάδες των Ωκεανών με την ήττα της , αλλά και τη οικειοθελή αποχώρηση του λόγω τραυματισμού, οι Ωκεανοί υστερούν σημαντικά αριθμητικά των αντιπάλων τους. Έτσι η παραγωγή με ένα τέχνασμα θα προσπαθήσει να τους φέρει ξανά στα ίσα. Τι θα γίνει; Οι Νομάδες της Φωτιάς θα ψηφίσουν ένα παίκτη που θα αποχωρήσει από την ομάδα τους και θα πάει στους αντιπάλους.

Γιώργος Μαυρίδης

Δημήτρη Αλεξάνδρου

Αποστολία Ζώη

Φήμες αναφέρουν ότι αυτός θα είναι ο , αφού η κλίκα του που στηρίζεται και από την τον έχει απομονώσει από την αρχή του παιχνιδιού. Άλλωστε έχουμε δει πολλές φορές ο παρουσιαστής να γίνεται στόχος αρνητικής κριτικής για διάφορα ζητήματα και κάποιες φορές μάλιστα χωρίς να υπάρχει και κάποια αιτία. Εξάλλου ο Γιώργος Μαυρίδηςήταν αυτός που είχε βγει προτεινόμενος προς αποχώρηση στην πρώτη ψηφοφορία, με την ψήφο όλων των συμπαικτών του. Τότε το τηλεοπτικό κοινό του είχε δώσει τις περισσότερες θετικές ψήφους στην τηλεφωνική ψηφοφορία κρατώντας τον στο παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ NOMADS