Τζανακόπουλος: «Γιατί τόσος θόρυβος με την άδεια στον Κουφοντίνα»

 
Τζανακόπουλος: «Γιατί τόσος θόρυβος με την άδεια στον Κουφοντίνα»

Ενημερώθηκε: 11/11/17 - 23:00

Τζανακόπουλος: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος θόρυβος με την άδεια στον Κουφοντίνα» δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κατά την συνέντευξη του σε τηλεοπτικό κανάλι.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αφού έκανε δριμεία επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναφέρθηκε και στο ζήτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα και της 48ωρης άδειας του, τονίζοντας ότι η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου και έχει νόμους, οι οποίοι ερμηνεύονται και εφαρμόζονται από τα εκάστοτε αρμόδια όργανα.

«Εν προκειμένω από το συμβούλιο της φυλακής που ερμήνευσε το νόμο, πήρε μια συγκεκριμένη απόφαση, "επομένως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτός ο θόρυβος''», ενώ επισήμανε ότι το ζήτημα της τήρησης του νόμου και της τήρησης των συγκεκριμένων δικαιωμάτων και των κρατουμένων, ακόμα κι αυτών που έχουν διαπράξει τα πιο ειδεχθή εγκλήματα, έχει λήξει στη συζήτηση των φιλελεύθερων κοινωνιών εδώ και 200 χρόνια. Σημείωσε ότι κατανοεί την οργή, τον θυμό και το πένθος των συγγενών των θυμάτων, προσθέτοντας ότι αυτά είναι ένα άλλο πράγμα και διαφορετικός ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί και αποφασίζει μια οργανωμένη πολιτεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επίθεση Τζανακόπουλου στη ΝΔ για τα paradise papers