Nomads: Θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για την Ασυλία! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Nomads: Θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για την Ασυλία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 13/11/17 - 08:46

Nomads: Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 τα πράγματα ζορίζουν και οι δύο ομάδες φαίνονται έτοιμες να παλέψουν με νύχια και με δόντια για να πάρουν την Ασυλία, στο αγώνισμα που θα δούμε σήμερα το βράδυ (13/11).

Η ομάδα της Φωτιάς μένει στην παραλία μετά την - απόλυτη - ήττα που υπέστη στο αγώνισμα της επικράτειας και η ομάδα του Ωκεανού απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στη βίλα, αφού κέρδισαν στο αγώνισμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι όλα ρόδινα...

Τόσο οι κόκκινοι, όσο και οι μπλε έχουν ένα πράγμα στο μυαλό τους τον αγώνα της ασυλίας. Μάλιστα, κάποιοι από τους παίκτες δεν διστάζουν να αποκαλύψουν πως θα ψηφίσουν εάν χάσουν, όπως ο Λευτέρης Παρασκευάς, ο οποίος αποκάλυψε πως αν οι μπλε χάσουν εκείνος θα ψηφίσει τον Μιχάλη Ζαμπίδη γιατί θεωρεί πως στην παρούσα φάση είναι ο πιο αδύναμος.

Γιώργος Μαυρίδης

Στο στρατόπεδο των κόκκινων, στην παραλία, ο κάνει παρέα με τον κολλητό του τον Νίκο Αναδιώτη και για ακόμα μία φορά «καρφώνει» την Αποστολία Ζώη λέγοντας ότι πρέπει να μάθει, «κάποια πράγματα αν δεν τα κάνουμε καλά πρέπει να τα διορθώνουμε».

Δείτε το σχετικό trailer!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Nomads: Συντριβή! Ποιά ομάδα έχασε με 5-0