Nomads: Η έκπληξη που «λύγισε» τους Νομάδες του Ωκεανού! (ΦΩΤΟ)

 
Nomads: Η έκπληξη που «λύγισε» τους Νομάδες του Ωκεανού! (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 15/11/17 - 22:42

Nomads: H έκπληξη του παρουσιαστή του πετυχημένου παιχνιδιού επιβίωσης του ΑΝΤ1, Γρηγόρη Αρναούτογλου, «λύγισε» τους Νομάδες του Ωκεανού οι οποίοι συγκινήθηκαν πάρα πολύ.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής ανακοίνωσε, πριν από το αγώνισμα επάθλου, πως δύο από τα παιδιά στο Ψαροχώρι έχουν γενέθλια και πως θέλουν να σβήσουν μαζί τους την τούρτα τους. «Η επιθυμία τους ήταν να έρθουν εδώ και να σβήσουν την τούρτα τους μαζί σας... Και να 'τοι έρχονται από εκεί λοιπόν. Να 'μαστε πάλι», τους ανακοινώνει δευτερόλεπτα πριν βγουν στην παραλία παιδιά και γονείς.

Τα παιδιά της οικογένειας τρέχουν να «χυθούν» στην αγκαλιά των μπλε παικτών οι οποίοι... γονάτισαν από την έκπληξη ενώ πήραν και δύναμη βλέποντας οικεία πρόσωπα, άτομα που πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους στο Παλαουάν στις Φιλιππίνες. Έτσι, οι Νομάδες της Φωτιάς και οι Νομάδες του Ωκεανού έσβησαν από δύο φορές την τούρτα, μιας και είχαν δύο παιδιά γενέθλια. Εκείνη πάντως που τα έδωσε όλα στο τραγούδι για τα χρόνια πολλά ήταν η Αποστολία Ζώη, κάνοντας και μερικά... γυρίσματα στη φωνή.

Πάρτυ έκπληξη από την οικογένεια Μπονγκ! #NomadsGR #ant1

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nomads Ant1 (@nomadsant1) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ NOMADS