Nomads: Ποιοι «στήνουν στον τοίχο» τον Ζαμπίδη;

 
Nomads: Ποιοι «στήνουν στον τοίχο» τον Ζαμπίδη;

Ενημερώθηκε: 16/11/17 - 11:20

Nomads: Έντονο είναι το κλίμα στους Νομάδες του Ωκεανού από τη στιγμή που οι μπλε ψήφισαν για τη μάχη της Πέμπτης τον Μιχάλη Ζαμπίδη.

«Καλό είναι να λέμε τη γνώμη μας με όλες τις συνέπειες από πίσω αλλιώς δεν έχουμε καθόλου χαρακτήρα», εκφράζει ο Μάνος Πίντζης, ενώ, από την άλλη, η Βασιλική Μιλλούση σχολιάζει το εξής: «Με μεγάλο σεβασμό τον ψήφισα αλλά είμαστε σε ένα παιχνίδι, δεν είναι παγκόσμιο πρωτάθλημα, δεν είναι Ολυμπιακοί Αγώνες, οπότε ψήφισα με βάση αυτό που βλέπω στο παιχνίδι».

«Ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι μια ηγετική μορφή στην ομάδα. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει. Στην αρχή προσπάθησα να προσαρμοστώ τις πρώτες δύο εβδομάδες με αυτό τον τρόπο αλλά θεωρώ ότι δεν λειτουργεί έτσι μια ομάδα σωστά. Έχω υπάρξει σε ομάδες τριάντα χρόνια. Και για εμένα το σημαντικό είναι ότι δεν θέλω να κρύβομαι. Η προηγούμενη ψήφος μου στον Μάνο ήταν καθαρά για να σώσω εγώ τον εαυτό μου. Έχει τελειώσει αυτό», είχε εκδηλώσει πριν από λίγες ημέρες και ο Λευτέρης Παρασκευάς.

Στον αντίποδα, ο λατρεμένος αθλητής πολλών έχει δεχτεί σχόλια και από τη Φαίη Σκορδά στην πρωινή της εκπομπή λέγοντας το εξής: «Τον Ζαμπίδη τον έχουμε δει να έχει ηγετική θέση, δηλαδή ήταν δεν ήταν αρχηγός, τον είχαμε για αρχηγό.Κέρδιζε δεν κέρδιζε, που έχανε τις περισσότερες… Εγώ συνδυάζω αυτά που είπε μία παίκτρια στο πρωινό σε ένα διάλειμμα με αυτά που βλέπουμε… Μου είπε ότι ο Μιχάλης μιλάει πιο πολύ από ότι πρέπει, προβάλλει τον εαυτό του πιο πολύ από ότι θα έπρεπε…».

Μιχάλης Ζαμπίδης

Τώρα μένει τι θα απαντήσει ο στα σχόλια των συμπαικτών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ NOMADS