Nomads: Αποκάλυψη! Τι παραδέχτηκαν για τις κλίκες Μιλλούση - Οροκλός; (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Nomads: Αποκάλυψη! Τι παραδέχτηκαν για τις κλίκες Μιλλούση - Οροκλός; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 17/11/17 - 11:54

Nomads: Δεν «μάσησαν» τα λόγια τους η Βασιλική Μιλλούση από τους Νομάδες του Ωκεανού και ο Κωνσταντίνος Οροκλός από τους Νομάδες της Φωτιάς και μίλησαν για το «καυτό» θέμα με τις κλίκες.

Τη συζήτηση ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Οροκλός την ώρα που του έκανε κοτσιδάκια η δημοφιλής αθλήτρια. «Το χειρότερο πράγμα στο Nomads είναι αυτό ρε παιδί μου, ότι γινόμαστε κλίκες ρε παιδί μου. Πω, δεν μου αρέσει καθόλου», σχολιάζει.

The Voice of Greece: Το δίλημμα του Ρουβά που προκάλεσε την «έκρηξη» του Καπουτζίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ξέρεις τι; Δεν είναι κλίκες, αρχίζει και γίνεται το παιχνίδι ο θάνατός σου η ζωή μου, ποιος θα φτάσει. Δεν είναι κλίκες, θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι κλίκες. Εντάξει, τώρα παιχνίδι είναι. Πρέπει να είσαι πολύ υπεράνω για να υποστηρίξεις την ευγένειά μου μέσα σε ένα παιχνίδι. Πρέπει να είσαι υπεράνω επάθλου, υπεράνω χρημάτων, υπεράνω στην παραμονή σου, υπεράνω σε όλα. Να έχεις έρθει μόνο για να το ζήσεις», απαντά η Βασιλική Μιλλούση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ NOMADS

«Να κερδίσεις ωραία, να κερδίσεις ηθικά, να κερδίσεις χωρίς να τσαλακωθείς. Και αν είναι να χάσεις, να χάσεις πάλι υπερήφανα έτσι;», εκφράζει ο Κωνσταντίνος Οροκλός την ώρα που η μπλε παίκτρια κάνει το εξής σχόλιο: «Tην ώρα που γύρω σου αλλάζουν πράγματα αναγκάζεσαι να αλλάξεις κι εσύ».

Δείτε το σχετικό βίντεο: