Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Μέριλ Στριπ που προκαλεί δάκρυα

 
Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Μέριλ Στριπ που προκαλεί δάκρυα

Ενημερώθηκε: 18/11/17 - 14:13

Μπορεί να είναι από τις πιο γνωστές ηθοποιούς του Χόλιγουντ με τεράστιες επιτυχίες και ακτιβιστική δράση που ξεχωρίζει, αλλά η Μέριλ Στριπ δεν παύει να είναι και γυναίκα. Όπως πολλές γυναίκες έχουν πέσει θύματα βίας από ανεγκέφαλους άντρες, και η διάσημη ηθοποιός είχε μια παρόμοια θλιβερή εμπειρία.

αποκαλύψεις

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχώρησε η Μέριλ Στριπ, υποστηρίζοντας ότι ήρθε δύο φορές αντιμέτωπη με βίαιη επίθεση. Μάλιστα οι εμπειρίες αυτές ήταν τόσο έντονες που την άλλαξαν σε "κυτταρικό επίπεδο". Οι έγιναν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης απονομής βραβείων για την ελευθερία του Τύπου, στη Νέα Υόρκη.

Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για περιστατικό, ένα στο οποίο δέχτηκε αυτή επίθεση και όπως είπε "έκανε την νεκρή και περίμενε μέχρι να σταματήσει να την χτυπάει" και ένα στο οποίο ήταν μάρτυρας κακοποίησης. Για το τελευταίο περιστατικό επεσήμανε ότι "τρελάθηκε εντελώς" και έδιωξε μακριά τον δράστη. Η 68χρονη Στριπ δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, εκτός του ότι η Σερ ήταν μάρτυρας στο δεύτερο συμβάν.

ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΟΝΩΡΑΣ ΜΕΛΕΤΗ