Βίντεο - ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η σύλληψη του άντρα που μαχαίρωσε αστυνομικό!

 
Βίντεο - ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η σύλληψη του άντρα που μαχαίρωσε αστυνομικό!

Ενημερώθηκε: 22/11/17 - 02:33

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα (21/11) στην Πλατεία Εσπερίδων, στη Γλυφάδα με θύμα ένα αστυνομικό ο οποίος δέχτηκε επίθεση από ένα άνδρα που τον μαχαίρωσε.

αστυνομικός

Ο της Διεύθυνσης Μεταγωγών, που φέρει ελαφρύ τραύμα στην κοιλιακή χώρα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Τροχαίας Ελληνικού επιχείρησαν να κάνουν τυπικό έλεγχο σε παράβαση για στάθμευση στην πλατεία Εσπερίδων, αλλά ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ξεκίνησε να τους βρίζει και, μάλιστα, φέρεται να προσπάθησε να χτυπήσει με το όχημα τους αστυνομικούς.

Επιχειρηματίας αυτοκτόνησε στη Γλυφάδα στη μέση του δρόμου

Εκείνοι προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν και μετά το κυνηγητό και την καταδίωξη, ο άνδρας κατέληξε σε κατάστημα με οπτικά. Εκεί, βρισκόταν ένας, εκτός υπηρεσίας αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στην Διεύθυνση Μεταγωγών. Βλέποντας να τον κυνηγούν οι συνάδελφοι του, προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον άνδρα.

Τότε, ο δράστης, που ήταν σε έξαλλη κατάσταση, έβγαλε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε τον αστυνομικό ευτυχώς όμως χωρίς να του έχει προκαλέσει σοβαρή βλάβη, ενώ την ώρα που προσπαθούσαν να τον ακινητοποιήσουν, χτύπησε κι έναν δεύτερο αστυνομικό, προκαλώντας ευτυχώς μόνο μια μικρή αμυχή. Πάντως, περισσότεροι από 6 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ χρειάστηκαν για να συλλάβουν τον εν λόγω άνδρα.

Τελικώς, ο δράστης συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Γλυφάδας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, ο δράστης που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα είχε «ταμπουρωθεί» σε ένα κατάστημα οπτικών με τους αστυνομικούς να βρίσκονται έξω από αυτό. Όταν τελικά ο δράστης βγήκε από το κατάστημα οι αστυνομικοί έπεσαν πάνω του και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Λίγη ώρα αργότερα βρήκαν το μαχαίρι με το οποίο είχε επιτεθεί στον συνάδελφό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Βίντεο-σοκ: Καρέ καρέ ο τραυματισμός της δικηγόρου στα Εξάρχεια από φωτοβολίδα