Ελένη Χατζίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της (ΦΩΤΟ)

 
Ελένη Χατζίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 23/11/17 - 13:40

Μια πρώτη ανάρτηση έκανε η πασίγνωστη τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα στο Instastory της, μετά τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της.

Δύσκολες ώρες πέρασε η τραγουδίστρια, η οποία τα ξημερώματα της Τετάρτης είδε το αυτοκίνητό της, τυλιγμένο στις φλόγες. Στη 1:20 έγινε κλήση στην πυροσβεστική κι άμεσα έφτασαν δύο οχήματα στην περιοχή της Γλυφάδας, όπου και διαμένει, για να σβήσουν τη φωτιά. Μάλιστα, η ίδια έδωσε κατάθεση στην αστυνομία, λέγοντας πως το μυαλό της πηγαίνει σε μία γυναίκα, αφού την προηγούμενη εβδομάδα άγνωστοι είχαν ρίξει οξύ στο όχημά της.

Ελένη Χατζίδου: Μόνη και προκλητική στο σπίτι (ΦΩΤΟ)

Λίγες ώρες αργότερα και οι φωτογραφίες με το καμένο της όχημα, βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και η γνωστή τραγουδίστρια έχοντας λάβει αρκετά μηνύματα από τους θαυμαστές και τους φίλους της, θέλησε να κάνει μία σχετική ανάρτηση.

«Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Ειλικρινά δεν μπορώ να απαντήσω σε κανέναν για το τι έχει συμβεί, γιατί δεν έχει βγει καν το πόρισμα από την πυροσβεστική και την αστυνομία. Είμαι καλά στην υγεία μου, απλά αρκετά στεναχωρημένη. Μου δίνετε όμως δύναμη», κοινοποιεί η Ελένη Χατζίδου.

Το ανακριτικό τμήμα της υπηρεσίας διενεργεί προανάκριση για το συμβάν, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για εμπρησμό.

«Επίθεση» σε Ελληνίδα τραγουδίστρια: Την θεωρούν άφωνη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελένη Χατζίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της (ΦΩΤΟ)