Το... πρόδωσε η Ελληνίδα σεξοβόμβα - Αναλαμβάνει παρουσιάστρια σε γνωστό κανάλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Το... πρόδωσε η Ελληνίδα σεξοβόμβα - Αναλαμβάνει παρουσιάστρια σε γνωστό κανάλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 23/11/17 - 15:46

Τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια φανέρωσε η Ελληνίδα σεξοβόμβα σε πρόσφατες δηλώσεις της όπου αποκάλυψε ότι θα ξεκινήσει εκπομπή μεσημεριανή σε γνωστό κανάλι.

Ο λόγος για τη Στέλλα Μπεζαντάκου!

«Θα σας πω και μία είδηση τώρα, θα ξεκινήσω μία εκπομπή μεσημεριανή, 14.00 - 16.00 σε γνωστό κανάλι. Θεωρώ ότι έχω αρκετή εμπειρία αυτά τα 18 με 19 χρόνια στην τηλεόραση από συνεντεύξεις, εμφανίσεις, όλα αυτά τα σχετικά και πάντα ήθελα, νομίζω να δοκιμάσω την τηλεόραση, απλώς με είχε απορροφήσει πολύ το τραγούδι, που πάντα λατρεύω και τώρα μου δόθηκε η εμπειρία να το κάνω, μια μεσημεριανή εκπομπή σε γνωστό κανάλι και θα το μάθετε στην πορεία και θα είναι και άλλα δύο με τρία άτομα στο πάνελ μου. Εγώ θα είμαι η παρουσιάστρια», δήλωσε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω».

Η ανησυχία της Τσολάκη: «Έχω και εγώ μεγάλη αγωνία για... »

Στον αντίποδα, αυτές της τις δηλώσεις σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιουλέγοντας τα εξής: «Τώρα είμαι άνθρωπος… δε θέλω να πω κακίες! Όχι δε θα πω! Όλα μπορούν να γίνουν και μου είναι συμπαθείς, αλλά τι εννοεί έχει 18 και 19 χρόνια στην τηλεόραση; Άλλο πάω σε μία εκπομπή καλεσμένος και άλλο είμαι παρουσιάστρια, τι είμαι 18-19 χρόνια; Εγώ στο λέω σα συμβουλή, άλλος να είσαι καλεσμένος, άλλο να παρουσιάζεις εκπομπή… Και τι εννοεί θα κάνει επιλεκτικές συνεντεύξεις;».

Επιστολές «φωτιά» μεταξύ Καινούργιου και γνωστού εκδότη!

Δείτε τα σχετικά βίντεο: