Φως στο Τούνελ: Τα άγρια θρίλερ Κορνελάκη-Κασωτάκη

 
Φως στο Τούνελ: Το παρασκήνιο με τις εξήντα χιλιάδες ευρώ  που χάθηκαν απ’ τον λογαριασμό του Κασωτάκη

Ενημερώθηκε: 08/12/17 - 23:25

Φως στο Τούνελ:Δύο υποθέσεις-μυστήριο από την Κρήτη απόψε (8/12) στο Τούνελ.

Ο 31χρονος Αντώνης Κασωτάκης από το Ρέθυμνο είχε ετοιμάσει το κομπόδεμά του για να μπει με την οικογένειά του στο νέο τους σπίτι.Ξαφνικά είδε άδειο τον τραπεζικό του λογαριασμό.Τα χρήματα είχαν εξαφανιστεί, Ενημέρωσε με τον τρόπο του την μητέρα του. Μιααπειλή τον είχε στοιχειώσει.Μετά εξαφανίστηκε. Η αδελφή του Αντώνη Κασωτάκη 31 χρόνων, αποκαλύπτει στο «Τούνελ» το παρασκήνιο με τις εξήντα χιλιάδες ευρώ που χάθηκαν απ’ τον λογαριασμό του αγνοούμενου. Ποιος είναι ο ιερωμένος που «δεν ξέρει τίποτα» και επικαλείται τον Άγιο Φανούριο για να τον βρει; Πότε της τηλεφώνησε από το μοναστήρι και τι της είπε πριν χαθεί;

Μετά τις αποκαλύψεις του «Τούνελ», ο Εισαγγελέας Ρεθύμνου έδωσε εντολή να ξεκινήσει νέος γύρος προανάκρισης γύρω από την υπόθεση του Αντώνη Κασωτάκη.

Φως στο τούνελ:Ο «άγιος» άνθρωπος, η εξαφάνιση και τα χρήματα που χάθηκαν…

Κωστής Κορνελάκης.... 

Τα ίχνη του Κωστή Κορνελάκη 34 χρόνων, χάθηκαν ξαφνικά στα τέλη Νοεμβρίου 2016 από το χωριό Πεύκοι Ιεράπετρας. Θα έμενε για λίγες μέρες στο σπίτι του πατέρα του για να τον βοηθήσει να μαζέψουν τις ελιές.

Κανείς όμως δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στα επικίνδυνα σημάδια…Η μητέρα του που έχει χάσει κι άλλο κοπέλι και ζει ένα δράμα, λέει με την χαρακτηριστική ντοπιολαλιά της: «Μου το σκοτώσανε και μου το θάψανε. Να βγουν και να μου πούνε απόψε την αλήθεια…».