Nomads: «Μάχη» μέχρι τέλους! Ποιος κέρδισε τα 10.000 ευρώ; (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Nomads: «Μάχη» μέχρι τέλους! Ποιος κέρδισε τα 10.000 ευρώ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 11/12/17 - 09:55

Νοmads: «Μάχη» μέχρι τέλους έδωσαν οι παίκτες του πετυχημένου παιχνιδιού επιβίωσης του ΑΝΤ1 διεκδικώντας τα 10.000 ευρώ από μια μίνι δοκιμασία που τους ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στο επεισόδιο που είδαμε χτες (10/12) Κυριακή οι παίκτες ευχαριστήθηκαν ένα μεγάλο πάρτι στη βίλα πριν σφραγιστεί, αφού από δω και πέρα διαθέσιμη για διαμονή θα είναι μόνο η παραλία.

Οι παίκτες τραγούδησαν και χόρεψαν για τελευταία φορά, αλλά τίποτα δεν θα τους είχε προϊδεάσει για την έκπληξη που τους ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του Νοmads, Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος μπήκε στη βίλα και τους αποκάλυψε ότι ξεκινά άμεσα το πρώτο αγώνισμα στο οποίο οι Νομάδες θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Πρόκειται για ένα δύσκολο αγώνισμα, μετά το καραόκε πάρτι. Οι οχτώ παίκτες ξαπλωμένοι κρατούσαν από μια καρύδα έχοντας τεντωμένο το χέρι τους. Όποιος έφτανε ως το τέλος χωρίς να του πέσει από το χέρι η καρύδα θα κέρδιζε το χρηματικό έπαθλο. Στις 2 ώρες και 50 λεπτά είχαν μείνει με τεντωμένο το χέρι ο Γιώργος Κατσινόπουλος και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Εκείνος που κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος κερδίζοντας τα χρήματα ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ TO NOMADS

Δείτε το σχετικό βίντεο: