Τρομακτικό ατύχημα στη Πάτρα- Χαροπαλεύει 11χρονο αγοράκι

 
Τρομακτικό ατύχημα στη Πάτρα- Χαροπαλεύει 11χρονο αγοράκι

Ενημερώθηκε: 11/12/17 - 15:23

Ένα ακόμη φριχτό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε και πάλι στους ελληνικούς δρόμους. Στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου ένας 11χρονος τραυματίστηκε σοβαρότατα με τους συγγενείς να ζουν στιγμές αγωνίας, ενώ ο θείος του παιδιού που οδηγούσε το αυτοκίνητο σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του.

αυτοκίνητο

νοσοκομείο

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (09/12/2017) όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες το που οδηγούσε ο θείος του 11χρονου εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Από τη σφοδρή σύγκρουση ο άτυχος άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο, ενώ ο 11χρονος μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο .

Σταθερή αλλά κρίσιμη είναι η κλινική κατάσταση του 11χρονου Ρομά, όπως αυτή κατεγράφη μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης των θεραπόντων Ιατρών το πρωί της Δευτέρας (11/12) με επικεφαλής τον κ. Ανδρέα Ηλιάδη, Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο «Παναγία Βοήθεια». Ο 11χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε καταστολή και αναπνέει υποστηριζόμενος μηχανικά.

«Εάν φορούσε ζώνη ασφαλείας, θα έφερε σε μεγάλο βαθμό λιγότερα τραύματα» δήλωσε στο tempo24.gr, ο Ανδρέας Ηλιάδης, αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας του 11χρονου. Πρόκειται για πολυτραυματία βαριάς μορφής, καθώς φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κατάγματα στην σπονδυλική στήλη και τα κάτω άκρα. Η κλινική του κατάσταση χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως κρίσιμη και οι γιατροί της ΜΕΘ Παίδων του Ρίου καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κερδίσουν και αυτή τη φορά τη «μάχη».

πηγή: tempo24.gr