Φρικτό τροχαίο δυστύχημα στη Λαμία με δύο νεκρούς

 
Συγκλονιστικές εικόνες από φρικτό τροχαίο στη Λαμία με δύο νεκρούς και διαλυμένα αυτοκίνητο και μηχανή (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 15/12/17 - 23:50

Μέχρι και οι πυροσβέστες σοκαρίστηκαν από το τροχαίο δυστύχημα που αντίκρισαν στην Λαμία.

Οι λέξεις δεν αρκούν να περιγράψουν τις εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και δείχνουν ένα αυτοκίνητο και μια μηχανή σμπαράλια.Δύο άνθρωποι δεν θα κάνουν γιορτές και το ίδιο και οι οικογένειές τους που βυθίστηκαν στο πένθος από το θανατηφόρο τροχαίο κοντά στο κόμβο της Ξηριώτισσας στο ύψος του «Ριζάκου», στην Λαμία.

"

Το θανατηφόρο τροχαίο σύμφωνα με το lamiareport.gr συνέβη λίγο πριν τις 9 το βράδυ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δικυκλιστής κατευθυνόταν από τη Λαμία προς Δομοκό και εμβόλισε αυτοκίνητο που επιχείρησε αναστροφή ή βγήκε κάθετα στο δρόμο από το πάρκινγκ που βρίσκεται απέναντι από την εταιρεία «Ριζάκος» στο 1ο χλμ Λαμίας Δομοκού, λίγο μετά τον κόμβο της Ξηριώτισσας. Και οι δύο σκοτώθηκαν επί τόπου.

Στο σημείο έσπευσαν ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Τροχαία, χωρίς ωστόσο να μπορέσει κάνεις να βοηθήσει τους δυο οδηγούς που διακομίστηκαν νεκροί στο νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός της μηχανής είναι 27χρονος στρατιωτικός από Λαμία και μόλις είχε αγοράσει τη μηχανή. Ο οδηγός του αυτοκινήτου διατηρούσε συνεργείο αυτοκινήτων.

Δηλώσεις του επικεφαλής της πυροσβεστικής:

Πηγή φωτό-βίντεο: lamiareport.gr