Nomads: «Βόμβα» με τον παίκτη που τα παράτησε - Αυτή είναι η... χρυσή τριάδα του τελικού!

 
Nomads: «Βόμβα» με τον παίκτη που τα παράτησε - Αυτή είναι η... χρυσή τριάδα του τελικού!

Ενημερώθηκε: 21/12/17 - 23:09

Nomads: Έχουμε τους τρεις διεκδικητές του μεγάλου επάθλου του ΑΝΤ1, οι οποίοι θα δώσουν αύριο (22/12) τον καλύτερό τους εαυτό για το πολυπόθητο χρηματικό έπαθλο.

ΑΝΤ1

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε αρχικά το όνομα του παίκτη που πάει απευθείας στον τελικό του πετυχημένου παιχνιδιού επιβίωσης του , καθώς τον «έσωσε» το κοινό. Και δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Μαυρίδη.

Έτσι, έπρεπε οι Κωνσταντίνος Οροκλός, Αποστολία Ζώη και Νίκος Αναδιώτης να αγωνισθούν ώστε να διεκδικήσουν μια από τις άλλες δύο θέσεις που έμειναν για τελικό του Nomads.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, λοιπόν, έδειξε ο Κωνσταντινός Οροκλός πως το «έχει» το αγώνισμα, ενώ και η Αποστολία Ζώη έδωσε... μάχη μέχρι τελικής πτώσης. Εκεί, λοιπόν, προς το τέλος του αγωνίσματος και, αφού ο Κωνσταντίνος αναδείχτηκε ο δεύτερης μαχητής του τελικού, ο Νίκος τα... παράτησε, γιατί, όπως αποκάλυψε ο ίδιος αργότερα, έχασε το κίνητρό του και αισθάνεται ολοκληρωμένος με τη μέχρι τώρα προσπάθειά του, δίνοντας κι εκείνος τον καλύτερό του εαυτό.

Έτσι, η «χρυσή» τριάδα του τελικού του Nomads είναι ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Κωνσταντίνος Οροκλός και η Αποστολία Ζώη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ NOMADS ΕΔΩ