Τελικός Nomads: "Χείμαρρος" ο Αρναούτογλου-Ποιους κατηγόρησε

 
Τελικός Nomads: Ξέσπασε ο Αρναούτογλου: Ένα έχω να πω... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 22/12/17 - 22:11

Tελικός Nomads: Σήμερα ολοκληρώνεται το πετυχημένο παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1 με το έπαθλο να διεκδικούν οι Αποστολία Ζώη, Γιώργος Μαυρίδης και Κωνσταντίνος Οροκλός.

Στο Παλαουάν, όμως, και συγκεκριμένα στη βίλα, όλο αυτό τον καιρό παραμένουν και οι παίκτες που αποχωρούν ώστε να είναι σήμερα (22/12) στον μεγάλο τελικό των Νομάδων για να σταθούν στο πλευρό των ηττημένων και να συγχαρούν τον νικητή.

Έτσι, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου λίγο πριν ξεκινήσουν τα αγωνίσματα προχώρησε σε ένα τρελό ξέσπασμα.

Μίλησε λοιπόν κατά όλων αυτών που του έκαναν αρνητική κριτική για τον τρόπο που μερικές φορές έκανε την “μετάδοση” των παιχνιδιών, αλλά και για τις συγκρίσεις που έκανε μεταξύ αθλητών και «απλών» παιδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΑΔΕΣ

«Υπάρχει κάτι που θα ήθελα να το πω εδώ. Και το λέω επειδή υπήρξατε άνθρωποι που δεν ήσασταν αθλητές, εννοώ επαγγελματικά, και βρεθήκατε να αντιμετωπίζετε πρωταθλητές. Πάρα πολλοί παρεξήγησαν και νομίζω ότι είναι η ώρα να το πω, ακόμη και τα λόγια μου, όταν προσπαθούσα να κάνω συγκρίσεις, όταν έπαιζαν αθλητές με κάποια “απλά” παιδιά.

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Και λέγανε “πώς μπορείς και συγκρίνεις την τάδε με την τάδε ή τον τάδε με τον τάδε”. Μου φαινόταν τόσο αδιανόητο πως κάποιοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού όλοι οι παίκτες στα αγωνίσματα είναι ίσοι. Και δεν έχει καμία σημασία αν είσαι παγκόσμιος πρωταθλητής», είπε μεταξύ άλλων ο .

Δείτε όλα όσα είπε: