Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Πότε θα βγει από την καταστολή;

 
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Πότε θα βγει από την καταστολή;

Ενημερώθηκε: 03/01/18 - 17:57

Ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο οποίος νοσηλεύεται για ένατη ημέρα στην Εντατική του Ασκληπιείου Βούλας, είχε χθες τα γενέθλιά του -έκλεισε τα 44-, έχοντας έξω από τη ΜΕΘ συγγενείς και φίλους που προσεύχονταν να βγει νικητής στη σκληρή μάχη του, προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή.

Δεκάδες ήταν και οι ευχές στους λογαριασμούς του στα social media από φίλους, συναδέλφους και θαυμαστές για γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στη χαρά της ζωής και την καθημερινότητά του, όπως ήταν πριν από το σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο καλός φίλος του Λάμπρος Κωνσταντάρας δημοσίευσε κοινές φωτογραφίες τους από το παρελθόν και στο συγκινητικό post του ανέφερε: «Χρόνια πολλά, αδερφέ μου! Σε περιμένουμε όλοι να γιορτάσουμε που μπήκες στα 44 με μια μικρή καθυστέρηση. Μικρή όμως, ε; Σήκω “Μπετό” γιατί δεν τελειώσαμε ακόμα».

Οι θεράποντες γιατροί του δηλώνουν πλέον συγκρατημένα αισιόδοξοι. «Οι δύο αξονικές στις οποίες υποβλήθηκε ο ασθενής έδειξαν ότι το αιμάτωμα στο κεφάλι του πάει λίγο καλύτερα. Είναι πολύ νωρίς να κάνουμε λόγο για αισιόδοξα μηνύματα, γιατί θα χρειαστεί να παραμείνει σε καταστολή περίπου ακόμη ενάμιση μήνα» δήλωσε νοσοκομειακή πηγή στην «Espresso» και συνέχισε: «Την Κυριακή άρχισε η διαδικασία μείωσης της δοσολογίας των φαρμάκων που χορηγούνται για την καταστολή, ακολουθώντας το πρωτόκολλο».

Οταν ξυπνήσει από το κώμα
 

Espresso

Όπως αναφέρει η όλα θα κριθούν όταν ο Κωνσταντίνος ξυπνήσει από το κώμα, όπως αναφέρουν πληροφορίες. Οι γιατροί θα μπορέσουν να εκτιμήσουν την κατάσταση από το αν είναι σε θέση να κουνήσει τα άκρα του, αν έχει συνείδηση πού βρίσκεται, αν έχει αντίληψη και κυρίως αν θα θυμάται τι συνέβη.

Στο μεταξύ, έξω από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στέκεται ακοίμητος φρουρός η Εβελίνα Βαρσάμη, η σύζυγος του Κωνσταντίνου, περιμένοντας καρτερικά από τους γιατρούς τα πρώτα καλά νέα. Τα δάκρυα στα μάτια της δεν στεγνώνουν, όμως δεν αφήνει τις μέρες που περνούν να «κλέψουν» την αισιοδοξία της. Σε κάθε επίσκεψή της στο δωμάτιο της ΜΕΘ έχει μόνο γλυκόλογα να σιγοψιθυρίσει στον άνδρα της ζωής της. Το χέρι της σφίγγει το δικό του, δίνοντάς του κουράγιο και δύναμη να παλέψει.Του ευχήθηκε «χρόνια πολλά» με ένα γλυκό φιλί και ήταν η πρώτη φορά που δεν της αντευχήθηκε, αφού έχουν γενέθλια με λίγες μέρες διαφορά. Η Εβελίνα την 28η Δεκεμβρίου και εκείνος στις 2 Ιανουαρίου. Μάλιστα, για δώρο τής ετοίμαζε ένα μακρινό ταξίδι-έκπληξη, που όλοι ευχόμαστε να κάνουν στο μέλλον.