Γιάννης Φέρτης - Μαρίνα Ψάλτη: Η αποκάλυψη για το... παιδί που δεν έχουν!

 
Γιάννης Φέρτης - Μαρίνα Ψάλτη: Η αποκάλυψη για το... παιδί που δεν έχουν!

Ενημερώθηκε: 08/01/18 - 09:56

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η διάσημη ηθοποιός, Μαρίνα Ψάλτη, και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σχέση της με τον Γιάννη Φέρτη.

Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού, αν και δίνει σπάνια συνεντεύξεις, μίλησε για τον Γιάννη Φέρτη με τον οποίο είναι μαζί 25 χρόνια, κρατώντας τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Γιατί έχει... παράπονο ο Γιάννης Φλωρινιώτης από τον Σπύρο Παπαδόπουλο;

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε αν έχει κόρη με τον Γιάννη Φέρτη, η Μαρίνα Ψάλτη απάντησε το εξής: «Δεν έχουμε παιδί με τον Γιάννη, δεν αξιωθήκαμε. Είναι ανιψιά μου κι επειδή την έχουμε μαζί μας από μωρό στα θέατρα, σε ταξίδια, σε διακοπές, πιστεύουν ότι είναι δικό μας. Τώρα η ανιψιά μου είναι 22 χρονών κι είναι σαν παιδί μας, αλλά είναι της αδελφής μου παιδί».

Το μετάνιωσε η Ελένη Ράντου και το παραδέχτηκε on air! (ΒΙΝΤΕΟ)

συμπλήρωσε

Kαι η διάσημη ηθοποιός : «Πολύς κόσμος νομίζει ότι είναι παιδί μας. Εμείς δεν κάναμε παιδιά από επιλογή, όμως έχουμε την ανιψιά μου, έχει και ο Γιάννης πολλά ανίψια, τα οποία έχουν κάνει και παιδάκια… Έτσι, είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και δεν μας λείπουν τα παιδιά. Έχουμε και δυο γάτες, τη Χνου και τον Σισίνη και είμαστε πάρα πολύ καλά».