Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων (15 – 21/1)

 
Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων (15 – 21/1) από την αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 15/01/18 - 00:34

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από την Αλεξάνδρα Καρτά. Θα υπάρξει τάση αναζήτησης νέων ξεκινημάτων, αλλά θα πρέπει να ελέγχονται οι παρορμητικές κινήσεις και η διάθεση για γρήγορες αλλαγές.

ΚΡΙΟΣ: Υπάρχει μία ανοδική πορεία σε επαγγελματικά θέματα και πολύ πιθανόν να γίνουν νέα διαβήματα που δεν περιμένατε. Βέβαια μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις στις 17/1, όπου η Νέα Σελήνη σας κάνει αρκετά ανήσυχους και απρόσεκτους. Η εβδομάδα τελειώνει με κοινωνικές επαφές που σας βοηθούν ουσιαστικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα πρέπει να κατανοήσετε ότι οι δύσκολες καταστάσεις που δημιουργούνται αυτή την περίοδο, είναι παροδικές και θα πρέπει να κρατήσετε την αυτοκυριαρχία σας. Η Νέα Σελήνη στις 17/1, σας ταράζει λίγο συναισθηματικά και πολύ πιθανόν να πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο αντιμετώπισης κάποιων πραγμάτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτή η εβδομάδα έχει μία μεγάλη ποικιλία σε θέματα και καταστάσεις που θα σας απασχολήσουν. Η Νέα Σελήνη στις 17/1, δεν θα είναι πολύ ευκολονόητη σε εσάς και πολύ πιθανόν να πέσετε σε οικονομικά λάθη αν δεν προσέξετε τις συναλλαγές σας, που θα πρέπει να έχουν διαφάνεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτή την περίοδο θα πρέπει να προσέχετε την κάθε σας κίνηση, ιδίως αν πρόκειται για τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Θα υπάρχει συνέχεια μία γενική αναστάτωση όπου θα προέρχεται από άτομα του περιβάλλοντος σας, αλλά και από την κακή σας εκτίμηση σε κάποια επαγγελματικά θέματα.

ΛΕΩΝ: Η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει αρκετά περίεργα, εφόσον θα έχετε να αντιμετωπίσετε ανθρώπους που δεν σας κατανοούν. Αυτό το κλήμα θα εξαπλώνετε και μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, όπου όλα θα είναι ρευστά και με μία τάση ξεκαθαρισμάτων. Η προσωπική σας ζωή αρχίζει και γλυκαίνει από την Πέμπτη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει πολύ έντονα και η Νέα Σελήνη στις 17/1, βοηθά ότι αφορά τον έρωτα και τα δημιουργήματα σας. Βέβαια η διάρκεια σε κάθε απόφαση σας δεν θα έχει πολύ μέλλον και για αυτό τον λόγο μην προγραμματίζεστε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Άνοδος θα υπάρξει στον εργασιακό σας τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Αυτή η εβδομάδα θα σας προβληματίσει στο ξεκίνημα της και πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν εντάσεις σε οικογένεια, αλλά και συντροφικές σχέσεις. Η υπομονή δεν θα βοηθήσει από μόνη της, αλλά θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε μέσα σας το τοπίο που επικρατεί, ώστε να καταλάβουν και οι άλλοι τι πραγματικά θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μάλλον είστε από εκείνους που οι έντονες δυσκολίες αυτής της περιόδου δεν σας αγγίζουν. Βρίσκεστε σε μία δική σας προστατευμένη [περιοχή], όπου δεν αφήνετε εύκολα να παρασυρθείτε από την γενικότερη ένταση που επικρατεί γύρω σας. Η επικοινωνία θα παίξει έναν πολύ βασικό ρόλο στα επαγγελματικά σας βήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχετε μία μόνιμη ανησυχία που αφορά τα οικονομικά σας και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Η Νέα Σελήνη στον τομέα των οικονομικών σας στις 17/1, προδίδει ότι θα υπάρξουν νέα εισοδήματα και θα βρεθείτε μπροστά σε νέες οικονομικές ευκαιρίες. Το θέμα είναι ότι η διάρκεια τους θα είναι μικρή και πολύ πιθανόν χωρίς σταθερότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, στις 17/1, είναι πολύ σημαντική για να κάνετε και εσείς την επανάσταση σας. Πράγματα και πρόσωπα που θεωρείτε πλέον λίγα για σας, θα έχουν [απέλαση] από την ζωή σας. Όλη αυτή η διαδικασία δεν θα είναι εύκολη, αλλά ξέρετε ότι για να προχωρήσετε πιο κάτω, δεν έχετε άλλη επιλογή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είστε σε μία περίοδο μεγάλων [εσωτερικών] αλλαγών. Το πλανητικό σκηνικό δεν σας αφήνει πλέον περιθώρια να σκεφτείτε ότι η παράταση θα σας ευνοήσει σε θέματα πολύ βασικά στην ζωή σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στις 18/1 και του Ήλιου στις 20/1 στο ζώδιο σας, χαλαρώνει τα γεγονότα και σας δημιουργεί καλές συνθήκες στα προσωπικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Έχετε γίνει αρκετά κοινωνικοί το τελευταίο διάστημα και ίσως να πρέπει να κάνετε κάποια βασικά ξεκαθαρίσματα στα άτομα που σας περιβάλλουν. Μην αφήσετε τους άλλους να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά και υλικά και προχωρήστε στα δικά σας σχέδια που θα σας δικαιώσουν.