Παπαγιάννης - Παυλίδου: Στα δικαστήρια για τις κατηγορίες της επίθεσης

 
Παπαγιάννης - Παυλίδου: Στα δικαστήρια για τις κατηγορίες της επίθεσης

Ενημερώθηκε: 17/01/18 - 18:41

Παπαγιάννης

Παυλίδου

Μάνο Παπαγιάννη

- : Στα δικαστήρια θα λυθεί η μεταξύ του κόντρα που ξέσπασε μετά τις κατηγορίες της ηθοποιού, ότι δέχτηκε σωματική επίθεση από τον συμπρωταγωνιστή της, μετά το τέλος της παράστασης ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ, όταν εισέβαλε στο καμαρίνι της, την άρπαξε απο το λαιμό και την πέταξε στο πάτωμα, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η Σοφία Παυλίδου.

Η ηθοποιός μετά την επίθεση που δέχτηκε, σύμφωνα με τα όσα λέει η ίδια, επισκέφτηκε δύο φορές το νοσοκομείο, εξαιτίας των πόνων που ένιωθε και τελικά, χρειάστηκε να μείνει κλινήρης στο σπίτι της για λίγες ημέρες.

Μάνος Παπαγιάννης

Από την πλευρά του ο δεν θέλησε να κάνει δήλωσεις για τις καταγγελίες αλλά αρκέστηκε να πει το εξής: «Είναι όλα καλά. Εννοείται ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Με στεναχωρεί όλο το γεγονός, αλλά όλα καλά» ενώ πιο αποκαλυπτική ήταν η δικηγόρος του η οποία δήλωσε «Τον έχουν προσβάλει ανεπανόρθωτα... Πλέον, δεν έχει άλλη επιλογή από το να αποταθεί στην Δικαιοσύνη για να προστατεύσει την προσωπικότητά του και υπάρχει ιατρική γνωμάτευση που αποδεικνύεται ότι και ο ίδιος έχει τραυματιστεί, έχει εκδορές και αμυχές. Επιβεβαιώνεται από το νοσοκομείο… Τα υπόλοιπα στην Δικαιοσύνη...».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Παπαγιάννης - Παυλίδου: Η δημόσια αντίδραση της Αγγελικής Δαλιάνη (ΦΩΤΟ)

Μετά την αναρωτική άδεια που της έδωσαν οι γιατροί, η παραγωγή της θεατρικής παράστασης αποφάσισαν να μην διακόψουν τις παραστάσεις και ανακοίνωσαν «Με τη σύμφωνη γνώμη των συντελεστών της παράστασης, προτιθέμεθα έως τότε, να συνεχιστούν οι παραστάσεις, σεβόμενοι πρωτίστως το κοινό που μας τιμά με την παρουσία του, αλλά και την δέσμευση συνεργασίας που έχουμε με τους ηθοποιούς της παράστασης»

Θέση για το απίστευτο περιστατικό πήρε και η σύζυγος του Μάνου Παπαγιάννη, Αγγελική Δαλιάνη, η οποία μετά από όλα όσα ακούγονται, αντέδρασε για το άγριο επεισόδιο που συνέβη μεταξύ του άνδρα της και της συναδέρφου του, Σοφίας Παυλίδου.

Η επίσης ηθοποιός Αγγελική Δαλιάνη δημοσίευσε στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της στο Instagram ένα απόσπασμα από ένα άρθρο με τον τίτλο: «Μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφοίν μύθον ακούσεις», δηλαδή μη δικάσεις αν δεν ακούσεις και τις δύο πλευρές.