Η κόρη του Γούντι Αλεν καταγγέλλει τον πατέρα της για απόπειρα βιασμού

 
Η κόρη του Γούντι Αλεν καταγγέλλει τον πατέρα της για απόπειρα βιασμού

Ενημερώθηκε: 17/01/18 - 13:51

Η Ντίλαν Φάροου, η υιοθετημένη κόρη του Γούντι Αλεν και της ηθοποιού Μία Φάροου, του Γούντι Αλεν καταγγέλλει εκ νέου τον πατέρα της για απόπειρα βιασμού όταν εκείνη ήταν μόλις 7 ετών.

Η Ντίλαν το έχει ξαναπεί στο παρελθόν, αλλά για πρώτη φορά το εξέφρασε στην τηλεόραση, στο κανάλι CBS, στην εκπομπή «CBS This Morning». «Είμαι αξιόπιστη, λέω την αλήθεια, πιστεύω πως είναι σημαντικό οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν ότι κάθε θύμα και κάθε καταγγελία μετράνε. Αρκούν για να αλλάξουν τα πράγματα», είπε ο Ντίλαν Φάροου στην δημοσιογράφο Gayle King.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: «Wonder Wheel»: Η νέα ταινία του Γούντι Άλεν

Η Ντίλαν Φάροου, 32 ετών, είναι ηθοποιός και είχε ήδη ανεβάσει άρθρο για το θέμα, στους Los Angeles Times, τον περασμένο Δεκέμβριο. «Γιατί ο Χάρβεϊ Γουάινστιν και άλλες διασημότητες καταδικάστηκαν και εκδιώχτηκαν από το Χόλιγουντ, ενώ ο Αλεν υπογράφει συμβόλαιο πολλών εκατομυρίων δολαρίων με την Amazon;», έγραψε.

Ο Γούντι Αλεν εγκατέλειψε την μητέρα της Μία Φάροου και παντρεύτηκε μια από τις υιοθετημένες αδελφές της, η Ντίλαν έχει την στήριξη του αδελφού της Ρονάν Φάροου.

δ