Σάκης Ρουβάς: Με ποιο κανάλι θα υπογράψει;

 
Σάκης Ρουβάς: Με ποιο κανάλι θα υπογράψει;

Ενημερώθηκε: 21/01/18 - 09:24

Σάκης Ρουβάς: Ανάρπαστος έχει γίνει ο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής αφού, όχι ένα, όχι δύο αλλά τέσσερα κανάλια «σφάζονται» και τον διεκδικούν για την παρουσίαση προγραμμάτων τους τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ο τραγουδιστής δηλώνει ικανοποιημένος από τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ, ωστόσο οι προτάσεις που έχει λάβει επίσης από τον ΑΝΤ1, το Star και το Epsilon, του δίνει την ευκαιρεία να επανεξετάσει τις επιλογές του.

Σύμφωνα με το ΛΟΙΠΟΝ, η νέα γενική διευθύντρια του Epsilon Άλκηστη Μαραγκουδάκη ήταν αυτή που έφερε τον Σάκη Ρουβά στο κανάλι του Φαλήρου και τώρα τον θέλει για την Παιανία, όπου σύντομα θα μεταφερθούν οι εγκαταστάσεις του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη. Με δεδομένο πως το κανάλι πήρε μία από τις έξι άδειες στον διαγωνισμό, την επόμενη σεζόν σκοπεύει να προχωρήσει σε μεγάλες μεταγραφές τόσο στον ενημερωτικό όσο και στον ψυχαγωγικό τομέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Τα καυτά φιλιά τους τρέλαναν τους πάντες! (ΦΩΤΟ)

Στη διεκδίκηση του Έλληνα έχει μπει και ο ΑΝΤΊ, που για πρώτη φορά τον εμφάνισε ως παρουσιαστή στο παλιό «Χ Factor». Το κανάλι του Αμαρουσίου θα ήθελε του χρόνου με κάποιον τρόπο να τον έχει και πάλι στο δυναμικό του.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει και τον παράγοντα STAR, ούτε φυσικά και τη διπλή κουμπαριά που έχει ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη με τον Βαρδή και τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Βέβαια, στη συγκεκριμένη περίπτωση τα στελέχη του καναλιού της Κηφισιάς θέλουν να αξιοποιήσουν και την Κάτια Ζυγούλη - σε άλλο concept που έχει σχέση με τη μόδα και την ομορφιά.

Όλα τα ραντεβού, πάντως, δεν αναμένεται να ξεκινήσουν πριν από το Πάσχα και θα αργήσουν να ολοκληρωθούν καθιστώντας τον πρωταγωνιστή στο μεταγραφικό ντέρμπι της τηλεόρασης την επόμενη περίοδο.