Survivor: Ποιος αποχωρεί σήμερα (24/01)

 
Survivor: Ποιος αποχωρεί σήμερα (24/01)

Ενημερώθηκε: 24/01/18 - 18:03

Survivor: Σήμερα είναι η πιο κρίσιμη μέρα στο reality επιβίωσης, αφού θα μάθουμε ποιος θα αποχωρήσει και θα μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Διάσημους

Μαχητές

Μαχητές

Διάσημους

Συμβούλιο του νησιού

Μαχητών

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Στο επεισόδιο της Τρίτης (24/01) παρακολουθήσαμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας ανάμεσα σε και . Τελικά η διαρροή (spoiler) που σας είχαμε δώσει το μεσημέρι της Τρίτη επιβεβαιώθηκε και νικητές ήταν οι . Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε στον τελευταίο γύρο οι μπλε κέρδισαν με 10-9 και έστειλαν τους στο πρώτο . Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η τρίτη σερί νίκη των μετά την πρεμιέρα, αλλά και το αγώνισμα του επάθλου στο οποίο κέρδισαν τη Δευτέρα ένα σετ ψαρέματος.

Σάκης Τανιμανίδης

Όλγα Φαρμάκη

Μαρία Σαμαρίνου

Ελένη Χατζίδου

Γιάννη Δρυμωνάκο

Αλέξανδρο Παρθένη

Εν συνεχεία είδαμε το αγώνισμα τηςατομικής ασυλίας του Survivor. Ο ανακοίνωσε ότι η ήταν η παίκτρια με τις περισσότερες νίκες, άρα ήταν αυτή που πήρε και την πρώτη ατομική ασυλία, ενώ η δεύτερη μετά το αγώνισμα κατέληξε στη . Στο συμβούλιο του νησιού οι παίκτες ψήφισαν και πρώτη προτεινόμενη για αποχώρηση βγήκε η . Εν συνεχεία οι δυο παίκτες με τις ατομικές ασυλίες έβγαλαν προτεινόμενους τους και . Μετά το τέλος του συμβουλίου ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την έναρξη της πρώτης τηλεφωνικής ψηφοφορίας η οποία κράτησε για μια ώρα.

Συμβούλιο του νησιού

Διάσημους

Survivor

Στο σημερινό επεισόδιο οι παίκτες θα συγκεντρωθούν ξανά στο προκειμένου να ανακοινωθεί ποιος συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και αποχωρεί από το . Υπάρχουν ήδη κάποιες διαρροές (spoiler) για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε τις επόμενες ώρες.