Γιώργος Αγγελόπουλος: Δείτε πόσα πήρε για τον ρόλο του στο Τατουάζ!

 
Γιώργος Αγγελόπουλος: Δείτε πόσα πήρε για τον ρόλο του στο Τατουάζ!

Ενημερώθηκε: 29/01/18 - 09:12

Γιώργος Αγγελόπουλος: Όλοι περιμένουν πως και πως να δουν τον Ντάνο να υποδύεται τον ρόλο του στο Τατουάζ του Ανδρέα Γεωργίου και φυσικά να μάθουν περισότερες λεπτομέρειες για το πως έκλεισε αυτή η συμφωνία, αφού ως γνωστόν ο νικητής του Survivor δεν δήλωνε ηθοποιός μέχρι σήμερα.

Οι συζητήσεις μεταξύ του γνωστού σκηνοθέτη, ηθοποιού και παραγωγού και του νικητή του «Survivor» είχαν ξεκινήσει υπό άκρα μυστικότητα εδώ και πολλούς μήνες, χωρίς να τα βρίσκουν. Όμως σύμφωνα με δημοσίευμα του ΛΟΙΠΟΝ, ο Ανδρέας Γεωργίου επανήλθε με πρόταση πριν από τα Χριστούγεννα, λέγοντας στον Γιώργο Αγγελόπουλο πώς έχει ένα ρόλο ιδανικό για αυτόν. Τον «Στέφανο», έναν μπρουτάλ ήρωα, που όπως θα δούμε στην πορεία, κρύβει πολλά μυστικά και έχει κάποια σχέση με τη Μάρθα Μελά, την ηθοποιό που υποδύεται η Ελίνα Ακριτίδου.

Ντάνο

Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις για το οικονομικό κομμάτι, με τον να αποδεικνύεται σκληρός διαπραγματευτής στα οικονομικά του, αφού συμφώνησε με 500 ευρώ το επεισόδιο, σύμφωνα πάντα με το σημοσίευμα. Ωστόσο, θα μπορεί να υπάρξει αναπροσαρμογή της οικονομικής συμφωνίας στο μέλλον, εφόσον συνεχίσει και μετά τα περίπου 20 επεισόδια που θα τον δούμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Γιώργος Αγγελόπουλος: Η βόλτα και το σχόλιο πριν τα γυρίσματα του Τατουάζ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος όμως μάλλον θα παραμείνει στον Alpha αφού, σύμφωνα με το ίδο δημοσίευμα, του έχει προταθεί και ένα πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι για την επόμενη σεζόν, το οποίο επίσης είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, καθώς έχει να κάνει με δράση και περιπέτεια. Βέβαια μέχρι να πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν είναι σίγουρο!