Δολοφονία Ζέμπερη: Ραγδαίες εξελίξεις - Ο Μ. Σοροπίδης «σπάει» τη σιωπή του στον ΑΝΤ1

 
Δολοφονία Ζέμπερη: Ραγδαίες εξελίξεις - Ο Μ. Σοροπίδης «σπάει» τη σιωπή του στον ΑΝΤ1

Ενημερώθηκε: 06/02/18 - 22:51

Δολοφονία Ζέμπερη: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που αφορούν στη στυγερή δολοφονία της αδικοχαμένης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, στο νεκροταφείο.

Ο κατηγορούμενος ως δολοφόνος της άτυχης κοπέλας, Μανώλης Σοροπίδης, «σπάει» τη σιωπή του στον ΑΝΤ1και αποκαλύπτει τι συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ.

«Εκείνη την ημέρα που είχα πάει εγώ στο νεκροταφείο δεν ήμουν πιωμένος. Είχα πιει λίγη ηρωίνη και αυτό δεν ήταν τίποτα. Εγώ με την κοπέλα ήρθα σε αντιπαράθεση όταν δεν την είδα και πήρα την τσάντα. Με έριξε προς τα πίσω. Και από εκεί και πέρα παλέψαμε. Ήταν δυνατή η κοπέλα, εγώ είχα το χέρι στον γύψο, δεν μπορούσα να κρατήσω το μαχαίρι να τη φοβερίσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

Και συμπλήρωσε: «Δεν ήθελα να της κάνω κακό, και της το είπα κιόλας και μου γύρισε το χέρι ανάποδα και την τραυμάτισα μόνο λίγο στο χέρι, στο δεξιό της στήθος και λίγο στο πρόσωπο. Στη δεξιά της μεριά. Περπάτησε. Και κάποια στιγμή την ώρα που προσπαθώ εγώ να σηκωθώ γιατί είχα το χέρι μου στον γύψο σταματάει η κοπέλα και βλέπω μια φιγούρα ανάμεσα στα μνήματα την οποία ακόμα δεν μπορώ να αναγνωρίσω».

«Δεν έχω συνέλθει ακόμα, είμαι κακά χάλια. Και γυρνάει η κοπέλα και με κοιτάει, με κοιτάει και εγώ σηκώνομαι και φεύγω. Η έρευνα να είναι μυστική, να συνεχιστεί, να βρεθούν οι κατάλληλες αποδείξεις για να πάνε και να κάτσουν στο σκαμνί να δικαστούν γιατί σκότωσαν αυτή την κοπέλα που δεν τους έφταιγε σε τίποτα. Γιατί αυτό το κορίτσι δεν έφταιγε σε τίποτα», ανέφερε.